Domů > Magazín Zrnění > Strava

Jak mám zavařovat bez cukru?

V této době, kdy už se úroda ovoce tyčí ve sklepích a stodolách, leckdo přemýšlí, co s ní má vlastně dělat. Jsou lidé, pro které je zavařování bez cukru nepředstavitelné. Ti patrně zůstanou odkázáni na kupované zavařeniny v ceně od 60 Kč výš. Pro ostatní přinášíme několik tipů a zkušeností.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Co shodit 5 kg za 14 dnů?

Sezóna plavek se blíží. Letos to nebude strašák, připravíme se. Máme chutný jídelníček, skvělé recepty, videa, jemné cvičení - a samozřejmě živou podporu a motivaci. Už za dva týdny uvidíte výsledky. Mrkněte na výzvu Hubneme do plavek a naskočte!

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Nepečený kokosový dortík s jablečno-rakytníkovým agarem

Rychlý a výborný dortík na oslavu (i dětskou) nebo jen tak jako sladké osvěžení na svačinku.
1

Třešňové hody: 8 nejoblíbenějších dezertů z třešní

Jóóó třešně zrály, zrovna třešně zrály, sladký třešně zrály … A co s nimi? Přeci šup do zdravého koláče! Zkuste některý z těchto našich TOP třešňovýc...
3

Česká super potravina – moruše

Celé léto se dají sklízet. Jsou sladké a mají široké využití. Moruše obsahují vitaminy C, E a některé ze skupiny B. Najdete v nich také fosfor, vápník, pek...
34
15

Nebezpečí zelených smoothie a šťáv – jsou nabité živinami, ale i riziky

Smoothie a zelené detoxikační šťávy zažívají boom. Možná o nich máte také představu, že jde o tu nejzdravější věc, kterou pro své tělo můžete udělat. Že je...
20
1

Návod, jak v dnešní době vybírat zdravé potraviny

Přibývá důkazů, že kvalita potravin má na nás mnohem zásadnější zdravotní dopad než poměr jednotlivých makroživin. Konzumace vysoce zpracovaných potravin v...
kurz

Barvení rostlinami II.

Ještě jednou o barvení pomocí tradičních metod, tentokrát s tabulkou použitelných rostlin.