Domů Téma štrůdl

štrůdl

Tofu „tvarohová“ náplň do štrúdlu

Luxusní "tvarohová" náplň z tofu tvarohu do štrůdlů, koláčů, buchet, palačinek nebo jen tak jako dezert.

Kynutý štrúdl z kvásku

Připravte si luxusní, křehký a na jazyku se rozplývající kynutý celozrnný štrůdl s různými náplněmi.

Štrúdlománie: nejlepší těsta a nádivky na závin

Sice pochází z Rakouska, ale velmi dobře se uchytil i u nás. A zdomácněl natolik, že jich máme nespočet druhů. Ty naše jsou všechny...

Udělejte si podzimní dezert: 11 tipů na zdravé dobroty

Léto už je nenávratně pryč, nastupuje podzim a s ním i chladnější dny. K tomu patří i změna jídelníčku. A také dezerty, které nás...

Maková náplň do štrúdlů, koláčů a buchet

Tradiční česká maková náplň do štrúdlů, koláčů, buchet, palačinek, těstovin či pohárů. Dá se mlsat i samotná jako luxusní delikatesa. Je to rychlovka a...

28 zdravých alternativ na Silvestra

Chcete si na Silvestra připravit zdravé a chutné občerstvení? Inspirujte se našimi tipy. Novoroční pohoštění přeci nemusí být jen o majonézových chlebíčcích.

Voňavá povidlová náplň do štrúdlů a buchet

Podívejte se, jak snadno a rychle připravit tradiční českou povidlovou náplň do štrúdlů, koláčů, buchet nebo palačinek. Ta naše je sladká, voňavá a bez...

4 tipy, jak si naplno užít podzim

Máme tu podzim. Hojnost ovoce a zeleniny, kouzlo vínové a zlatavé barvy, šustící listí lákající k procházkám a pochmurné počasí. Jak si ho užít...

Slaný štrúdl s kysaným zelím a uzeným tofu

S podzimem přichází i období štrúdlů. Sladké varianty asi známe všichni, ale co si takto udělat štrúdl naslano? Kombinace kysaného zelí a uzeného tofu nebo...

Jablečná náplň do štrúdlu

Tradiční česká jablíčková náplň do štrůdlů, koláčů, buchet, palačinek nebo jen tak jako dezert.

Luxusní kynutý bezlepkový štrůdl

Nejluxusnější bezlepkový štrůdl, jaký jsem kdy udělala/jedla. Nadýchané, tenké a lehoučké kynuté těsto z jednodruhových muk, výborný i druhý den. Ale pozor - hrozí...

Jak zdravě uspokojit chuť na sladké

Sladká chuť je nám přirozená a málokdy naši slezinu a slinivku uspokojí pouze obiloviny se zeleninou. Pak je na místě zařadit dezert. V tomto...

10 tipů, jak zpracovat letní jablíčka

Letní jablka jsou právě v kurzu. Spotřebujte je, než spadnou na zem a začnou se kazit. Máme pro vás tipy, jak zpracovat jablka i...

Postní bezlepkový závin

Postní rychlý bezlepkový závin. Vyrobený z vařených jáhel a trochy mouky. Plněný třeba jablky nebo mákem. Množství je na 2 menší štrůdlíky.
Téma: kvašené zelí, sladká rýže, pohoštění, tofu náplň do koláčů, jablko, chlebíčky, Hokkaido, špenát, jablka, bez vejce, perníkové koření, dezerty, pohanková mouka, jablečná náplň, problémy s trávením, řepa, ětrůdl s kváskem, falafel, lívance, kvas, mošt, rum, sekaná, záviny, povidla, přírodní sladidla, vejmrda, hrušky, zelí, bez mléka, tofu natural, sýr, vlašáky, Vánoce, dýňová kaše, sladkost, cukety, čokoláda, občerstvení, krekry, tapioková mouka, křížaly, tempeh, slad, přesnídávka, sušenky, dezert bez vajec, jednoduchý cukr, makový štrůdl, obilné kaše, štrůdl, kompoty, kvašení, bezlepkový štrúdl, tofu tvaroh do koláčů, sladké ovoce, kynutý štrůdl, placičky, snídaně, křupky, tofu náplň, zdravý dezert, sladká snídaně, jablíčkový štrůdl, štrůdl bez lepku, šnečci, obilné dezerty, Základní principy, kysané zelí, houbařská sezona, uzené tofu, party, fermentace, slezina, bezlepkový závin, oříšky, alergie na mléko, uhlohydráty, kvašená zelenina, kváskové dezerty, strouhaný kokos, náplň do buchet, vinná réva, čtenářské recepty, fit strava, pomazánky, pečivo s kváskem, závin s kvásem, náplň do koláčů, mirin, buchta, pečené koláče, hrozinky, sladěnka, náplň do palačinek, džem, Jan Zerzán, ABKM, pečené dezerty, cukr, oslavy, kaše se sladem, slané oříšky, kdy svačit, perník, bez vajec, zahřívací jídla, jednoduché cukry, cukry, Klub Jíme Jinak, oslava, vegan tvaroh, silvestr, jáhlová mouka, pudink, obilné sirupy, štrúdl s jablky, veganský tvaroh, sacharidy, lesní houby, jablečný mošt, jak udělat vegan tvaroh, ořechy, veganství, kaše nasladko, vanilka, polévka, rýže, chipsy, sladkosti z kvásku, jablečný závin, sezóna podzim, hřiby, švestky, makový závin, povidlová náplň, kynuté dezerty, zavařování, citrónová kůra, štrůdl z kvásku, jak udělat tvaroh z tofu, štúdl, rozinky, skořice, dezert, obilí a ovoce, uzený tempeh, kynutý závin, kaše, děti

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?