Toskánská kapusta

Zuppa farinata toscana – toskánská polévka farinata

Polévka z černé kapusty, fazolí a kukuřičné mouky. Patří k chudé tradici, navazuje na vznik a šíření slavnější ribollity a prochází různými úpravami v závi...

Zelené kuličky

Zeleninové kuličky plné chuti a zdravých surovin. Stačí smíchat ingredience, vytvořit kuličky a osmažit – ideální rychlá chuťovka vhodná i jako rychl...

Oves se zelím a fazolovou drobenkou

Vyzkoušejte tuto lahodnou kombinaci a obilí a zelí doplněnou netradiční drobenkou z fazolí a hub. Určitě si pochutnáte.

Špagetová hnízda

Špagetová hnízda jsou nejen pěkná na pohled, ale i výborná a plná kontrastních chutí. Toto jídlo je zároveň velmi jednoduché na přípravu a variabilní, zele...

Černý talíř

Vyzkoušejte tento rychlý, jednoduchý a lahodný recept obsahující černou rýži a fazole. Pochutnáte si a zároveň uděláte něco pro posílení vašich ledvin.

Pesto z černé kapusty

Černá kapusta je klasická zimní zelenina, velmi typická pro Toskánsko. V poslední době se s ní ale můžete setkat i v českých zahradách a obchodech, bývá ča...