Zeleninová příloha
27
32
Zapečený květák
Velmi jednoduchý a poměrně rychlý recept na lahodný květák, na kterém si určitě pochutná celá rodina.
Dušená mrkev s řasou Nori
Pokud máte rádi dušenou mrkev, pak vyzkoušejte tuto variantu s řasou Nori. Skvěle se hodí k hrachové kaši nebo třeba k sushi či do poké.
21
16
Batata Harra jinak
Recept na jednoduché pikantní jídlo, ideální jako zeleninová složka talíře, kterou je dobré zkombinovat s něčím, co její pálivost trošku zkrotí, např. s rý...
Rýže s mangoldem a kokosovým mlékem
Rychlé rizoto, které se buď hodí jako lehká večeře pro teplé dny, kdy nemáme moc hlad, nebo jako příloha k hlavnímu jídlu. Příprava je snadná a rychlá.
Saláty
klub
16
2
Oi-muchim – marinovaná okurka
Léto je tady a s ním i okurky, proto přináším malý nápad, jak trochu jinak použít okurku v kuchyni. Recept pro milovníky korejské tradiční kuchyně.
18
5
Gratinovaný fenykl
Syrový fenykl do salátů je vynikající, ale skvělý je i tepelně upravený. Vynikne tak jeho jemná chuť a vůně.
74
5
Zelenina s omáčkou Mitarashi
Tento recept je velmi rychlý a chutný. Při přípravě omáčky jsem se inspirovala japonským receptem Dango Mitarashi. Zkuste ho a dejte vědět, jak vám chutnal...
101
7
Dubu muchim – brokolice s tofu
Dubu muchin je korejský recept, který můžete podávat jak teplý, tak vychladlý nebo jako přílohu. Je velmi rychlý a během deseti minut máte na stole výborný...
22
2
Pečené cibulové květy
Tyto cibulové květy budete mít raz dva připravené, na talíři nadělají spoustu parády a navíc skvěle chutnají.