Domů > O nás > Pochvaly

Váš kurz mě znovu nakopnul

Iva: Milá Evo a Helčo, psala jsem osobní mail a část z něho bych chtěl uveřejnit i zde, abych poděkovala a případně motivovala další lidičky, kteří se pokouší vařit jinak a občas mají třeba pocit, že se v tom plácají. Hlavně bych vám chtěla ještě jednou poděkovat za skvělý kurz, jsem hrozně ráda, že jsem se mohla zúčastnit, potkat lidi stejného smýšlení, ochutnat jídlo, které uvaří někdo jiný, získat nové informace a hlavně tolik to neřešit. V tomhle na mě měla Dáša Lužná neblahý vliv, nějak jsem si to neuměla zjednodušit a trávila bych celé dny v kuchyni, což nejde a nepůjde. Zkrátka, určitě mi naše setkání přineslo kýžené nakopnutí, zase jsem se utvrdila v tom, že jsem se rozhodla správně, čas od času to potřebuji, a za to moc děkuji.

Tuhle sobotu měla Kačenka oslavu narozenin s makrodortem a la jáhlová dvoubarevná bábovka podle Lužné, jen jsem jí to ještě vylepšila karobovou čokoládovou polevou a jak si pochutnala! K obědu jsem vytvořila to, co jsme jedli na kurzu v pátek a měla jsem radost, jak se mi to povedlo. Jen nákyp chutnal trochu jinak, ten Váš byl tak nějak lépe dochucený, s tím mívám největší problém. Manžel si dal oběd s námi a dokonce mi ho pochválil! A to už je něco! Osobně bych asi uvítala kurz tohoto zaměření. Jak to jídlo, které vařím dítěti a sobě vylepšit chlapovi, aby to pro něj bylo chuťově zajímavé a hodnotné.

Každopádně moc ráda se zúčastním nějakého dalšího kurzu, to už s miminkem.
Přeji Vám hodně štěstí, krásné jarní dny a těším se na další komunikaci s Vámi!

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Špagety s daikonem, čínským zelím a řasou nori

Pokud máte také rádi fusion recepty, vyzkoušejte tuhle čínsko – italskou dobrotu. Nebojte se v kuchyni experimentovat. V kuchyni, alespoň v té mé, ne...
124
15

Biologická zima už je tu!

Biologická zima začíná v půlce listopadu. A protože zima patří k energii vody, jsou v tomto období nejvíce zranitelné ledviny a močový měchýř. Oba orgány j...

Už jste vysadili česnek?

Česnek je oblíbenou cibulovitou zeleninou, pěstuje se u nás velmi hojně. Na výběr máme z mnoha odrůd s odlišnými vlastnostmi.

Síra – minerál krásy

Přestože je síra třetím nejhojnějším minerálem v našem těle, věnuje se jí poměrně málo pozornosti. Víte například, proč se jí přezdívá minerál krásy? A v j...

Podzimní kaše s pečenou zeleninou

Lahodná rýžová kaše s vynikající pečenou zeleninou, která vás potěší a v chladných dnech i příjemně zahřeje. Ideální také jako zdravá snídaně.

Lahodný salát z daikonu s kysaným zelím a fazolemi

Když potřebujete rychle připravit něco lehkého, výživného a přitom osvěžujícího, tenhle salát je ideální volba. Kombinace daikonu, kysaného zelí a fazolí k...