Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Dobroty babičky Dáši a Světlany v Praze

11. října budete mít příležitost setkat se v Praze naživo s Dášou Lužnou a Světlanou Šnajberkovou u příležitosti křestu jejich společné nové kuchařky zdravých dobrot. My měly jsme tu čest ochutnat jejich dobroty na horách, takže můžeme kuchařku směle doporučit. Čeká vás autogramiáda, křest knihy, ochutnávka a  hlavně setkání s autorkami

Kde

11. října 2014 ve 13.00

Kde

Nakladatelství ANAG, Jungmannova, 748/30
Praha 1 Nové Město

Program

Přátelské setkání s podobně naladěnými lidmi a popovídání naživo s Dášou Lužnou a Světlanou Šnajberkovou, ochutnávka dobrot, autogramiáda a křest knihy “Makrobiotické  dobroty babičky Dáši a Světlany”

Cena

Vstup zdarma!

Dárek

Všichni budete mít možnost koupit na místě knihy Dagmar Lužné se slevou 30%! A rovnou si můžete nechat knihu podepsat autorko. Pokud se nemůžete akce zúčastnit, ještě pořád můžete novou knihu koupit v eshopu nakladatelství Anag. Členové Klubu a registrovaní uživatelé mají slevu i  v průběhu roku.

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak a registrované uživatele

Pokud jste si na našich stránkách udělali registraci, máte na všechny tituly nakladatelství Anag 20% slevu. Jste-li členové Klubu Jíme Jinak máte slevu 30%. Pro uplatnění slevy v eshopu nakladatelství Anag uveďte při rezervaci heslo uvedené v sekci Výhody pro členy.

 Na setkání s vámi se těší Dáša a Světlana

PS: Kdo to má blíž do Olomouce, může přijít na autogramiádu v Olomouci 27. září 2014 ve 13.00.

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Danička
11. 12. 2014

Knihu už máme také doma a museli jsme si dávat s dcerou pozor, abychom
ji při listování celou neoslintali :) :)

Lucka Z.
11. 10. 2014

O knize jsem věděla z newsletteru Anagu. O akci jsem se dozvěděla od vás tady – děkuji za toto upozornění. Dnes jsem byla, mám tři vánoční dárky a jeden pro sebe. Ochutnala jsem spoustu dobrot, viděla autorky naživo, navázala jeden kontakt a moc si to užila. Díky, Evo a Heleno a příští autogramiáda nad vaší knihou, ju? :-)

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

12
1

Lebeda zahradní – krásná i chutná

Pochází zřejmě z Asie, dříve byla pěstována v Řecku a používaná jako salát. Je to velmi dekorativní rostlina, které se říká také horský špenát. Je ozdobou ...
21
18

A přiber, jsi moc hubená, není na tobě nic hezkýho

Tuhle větu jsme nedávno slyšeli na letišti, kde se loučila odlétající rodina se svými příbuznými. Pravil tak postarší a velmi objemný pán s obrovským břich...

Sušené bezinky – superfoods i přírodní lék

Sušené bezinky jsou bezvadná první pomoc při migréně, nachlazení, silném průjmu, bolestech, zánětech a mnoha dalších potížích. Můžete z nich udělat čaj, kl...
klub
6

Jak na kvasinkovou infekci

Kvasinky jsou normální součástí střevní mikroflóry, problém nastává, když se nadměrně přemnoží a začnou způsobovat potíže jako jsou plesnivé nehty, gynekol...

Sladké “tvarohové” knedlíky s ovocem (bez lepku)

Jakmile začne ovoce, děláme je často. Jsou rychlé, krásně drží a moc dobré. Tvarohové sladké knedlíky jsou naše česká klasika. My je děláme v naší zdravé v...

Japonský špenátový salát Hourensou no goma-ae

Jednoduchý a zdravý recept pro milovníky japonské kuchyně.