Domů > O nás > Pochvaly

Jsem nadšená jak z výsledků, tak z vaření (Vlastimila)

Vlastimila: Krásný den všem 🌞 Včera jsem dokončila 14. den kurzu Hubneme do plavek. Jsem nadšená jak z výsledků, tak z vaření i vaším vedením krok po kroku. Dole 2,5 kg za 14 dní a několik centimetrů😃 Ze začátku to bylo něco. Než jsem sehnala potraviny, o kterých jsem dosud neslyšela, ani nevěděla, jak vypadají 🙃 Toho nádobí 😉 Ale stálo to za to. U vaření jsem měla úplnou euforií nadšení, že vařím zdravě a k tomu i chutně. Taková svíčková – mňam! Manžel je sice masožravec, ale povedlo se mi propašovat mu do jídelníčku zdravé přílohy a zeleninu. V sobotu dělal jeho vyhlášeny tatarák, pro mě z cukety, a sám uznal, že je téměř k nerozeznání od masového 😃 Jinak se chci podělit o zážitek s návštěvou masny. Když jsem vešla, úplně mě praštil do nosu smrad z uzenin. Což se mi do té doby nestalo, než jsem začala jíst jinak 🌞 Moc vám děkuji, že nám předáváte své zkušenosti a že jste založily tento klub 👍 Pokračuji dál a těším se na nové recepty. Vlasta

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Tradiční strava našich předků

Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři našich předků nejčastěji? Star...
147
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Podzimní mooncake

Mooncake, který voní podzimem, díky koření, jablíčku a ořechům. Perfektní na relax u čaje.

Dýňová pěna

Lehká, hladká a hedvábná pomazánka, kterou můžete použít na chleba, do placek nebo třeba jako dip k pečené zelenině.

Cizrna na houbách

Konečně začala skutečná houbařská sezóna. Pokud už nevíte, kam byste čerstvé hřiby přidali, vyzkoušejte cizrnu na houbách po našem. Náramná dobrota!

Jablečné mousse se skořicí

Jednoduché, rychlé, bez cukru a vajec, přitom krásně sladké. Ve chvíli, kdy je chuť na něco sladkého, máte tento osvěžující dezert hned po ruce. Příprava j...