Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Veřejná přednáška: Konečně zdravé dítě

Přibývá nemocných dětí. Malých dětí, které mají alergie, ekzémy a astma. Dětí, které berou léky. Nešťastní rodiče dělají vše možné proto, aby jejich dítě bylo zdravé. Platí za speciální vyšetření, různé potravinové doplňky, zkoušejí kdejakou alternativu. A častokrát zcela marně. Nějak se totiž stále zapomíná na to základní. Na jídelníček. Není jedno, co dítě jí, když má být zdravé. My si na toto téma s vámi budeme povídat na festivalu Miluj svůj život. 

Kdy, kde a o čem to bude

Přednáška nebo spíše diskuse proběhne v úterý 29. října od 11 do 13 hodin  v rámci festivalu Miluj svůj život v Gymnáziu Omská na Praze 10. Úterní doprovodný program je věnován rodičům s dětmi. Přednášku povedu já a doufám, že se podaří, aby se k nám Helča na chvilenku přidala i s malým Lukáškem.

Budeme se bavit o tom, jak postavit dětem jídelníček, aby byly zdravé. Co do jídelníčku dětí patří, co nikoli. Jaké jsou vžité omyly a jak moc je strava schopná změnit zdravotní stav našich dětí. Probereme případné vaše otázky a podělíme se o naše praktické zkušenosti se stravou do školky, na výlety a na svačiny. 

Kam s dětmi

Děti od 1 roku můžete nechat zdarma pohlídat v dětském koutku v pondělí i v úterý od 10 do 18 hodin

Jak si v zimě dobít své životní baterie?
Stáhni si z Jíme Jinak jídelníček pro regeneraci ledvin!
Stáhnout 100% ZDARMA

Adresa

Program pro rodiče s dětmi se koná v budově Gymnázia Omská na Praze 10 (mapa) na adrese Omská 1300, Praha 10 Vršovice.

Vstupenka a cena

Vstup na doprovodný program, kde poběží naše přednáška, je zdarma a není potřeba si místo předem rezervovat. Po nás vystoupí Ivana Konigsmarková s tématem “Nerušit, rodím”, pak Milan Fikar s přednáškou “Láska a děti” a úterní program zakončí K. Jurenčáková s přednáškou “Porod jako cesta k sebepoznání”.

Diagnostika zdravotního stavu zdarma

Pro registrované uživatele našeho webu jsme získali Kupón na diagnostiku zdravotního stavu zdarma. Tuto službu můžete využít přímo na festivalu v úterý 29.10. nebo ve středu 30.10. Objednat kupón můžete nejpozději do 23.10.2013. Vyplňte následující formulář, prosím.


Tento obsah je pouze pro registrované.
Pro zobrazení se musíte přihlásit nebo zdarma zaregistrovat.

Celodenní vstupenka na hlavní program festivalu stojí 350 Kč. Členové klubu Jíme Jínak mají vstup zdarma.
Rezervujte si ve formuláři níže místo nejpozději do 23.10.2013.

Více informací o festivalu

Podrobný program celého festivalu, doprovodného programu a další informace najdete na www.ezotera.cz/ano

 

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Quinoové karbanátky se salátem z horské čočky

Horská čočka vyniká svou jemně oříškovou chutí a pevnou strukturou. Na salát se proto perfektně hodí. Karbanátky z quinoi salát skvěle doplňují a společně ...
167

Recepty na bezlepkové cukroví – 40 výborných receptů

Cukroví bez lepku, cukru, mléka a vajec: jde to vůbec? Ano! A může být opravdu vynikající. V tomto článku vám ukážeme naše odzkoušené recepty na bezlepkové...

Zimní Kung Pao (vegan)

Pikantní voňavé jídlo, které vás zahřeje, taková je tato variace na oblíbené Kung Pao. Dejte vědět, jak vám chutnalo.

Živý kurz vaření – jak jsme spolu vařili v Dolní Dobrouči

Jak probíhal živý kurz vaření z dílny Jíme Jinak po více než 10 letech? Co všechno jsme si na kurzu “Zdravé vaření pro tělo i duši” uvařili? To...
klub
51

Chronická únava a vyčerpání

Chronická únava, vyčerpání, deprese, to jsou potíže, které trápí čím dál větší část naší populace. Co tyto stavy způsobuje a jak je řešit? Na toto téma jsm...

Řepná panenka Wellington

Nědělní oběd bude přímo slavnostní, když připravíte tento úžasný recept. Vsadím se, že na své si přijdou i milovníci masa.