Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Veřejná přednáška: Konečně zdravé dítě

Přibývá nemocných dětí. Malých dětí, které mají alergie, ekzémy a astma. Dětí, které berou léky. Nešťastní rodiče dělají vše možné proto, aby jejich dítě bylo zdravé. Platí za speciální vyšetření, různé potravinové doplňky, zkoušejí kdejakou alternativu. A častokrát zcela marně. Nějak se totiž stále zapomíná na to základní. Na jídelníček. Není jedno, co dítě jí, když má být zdravé. My si na toto téma s vámi budeme povídat na festivalu Miluj svůj život. 

Kdy, kde a o čem to bude

Přednáška nebo spíše diskuse proběhne v úterý 29. října od 11 do 13 hodin  v rámci festivalu Miluj svůj život v Gymnáziu Omská na Praze 10. Úterní doprovodný program je věnován rodičům s dětmi. Přednášku povedu já a doufám, že se podaří, aby se k nám Helča na chvilenku přidala i s malým Lukáškem.

Budeme se bavit o tom, jak postavit dětem jídelníček, aby byly zdravé. Co do jídelníčku dětí patří, co nikoli. Jaké jsou vžité omyly a jak moc je strava schopná změnit zdravotní stav našich dětí. Probereme případné vaše otázky a podělíme se o naše praktické zkušenosti se stravou do školky, na výlety a na svačiny. 

Kam s dětmi

Děti od 1 roku můžete nechat zdarma pohlídat v dětském koutku v pondělí i v úterý od 10 do 18 hodin

Jak si v zimě dobít své životní baterie?
Stáhni si z Jíme Jinak jídelníček pro regeneraci ledvin!
Stáhnout 100% ZDARMA

Adresa

Program pro rodiče s dětmi se koná v budově Gymnázia Omská na Praze 10 (mapa) na adrese Omská 1300, Praha 10 Vršovice.

Vstupenka a cena

Vstup na doprovodný program, kde poběží naše přednáška, je zdarma a není potřeba si místo předem rezervovat. Po nás vystoupí Ivana Konigsmarková s tématem “Nerušit, rodím”, pak Milan Fikar s přednáškou “Láska a děti” a úterní program zakončí K. Jurenčáková s přednáškou “Porod jako cesta k sebepoznání”.

Diagnostika zdravotního stavu zdarma

Pro registrované uživatele našeho webu jsme získali Kupón na diagnostiku zdravotního stavu zdarma. Tuto službu můžete využít přímo na festivalu v úterý 29.10. nebo ve středu 30.10. Objednat kupón můžete nejpozději do 23.10.2013. Vyplňte následující formulář, prosím.


Tento obsah je pouze pro registrované.
Pro zobrazení se musíte přihlásit nebo zdarma zaregistrovat.

Celodenní vstupenka na hlavní program festivalu stojí 350 Kč. Členové klubu Jíme Jínak mají vstup zdarma.
Rezervujte si ve formuláři níže místo nejpozději do 23.10.2013.

Více informací o festivalu

Podrobný program celého festivalu, doprovodného programu a další informace najdete na www.ezotera.cz/ano

 

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Tofu scissor těstoviny

Hedvábné tofu se dá použít i na těstoviny ve stylu fusion, ne zrovna italské, ne zrovna asijské. Výsledkem je krémový a lahodný pokrm jen z několika jednod...
klub
133

Prosinec – plakátek na ledničku

Co v prosinci jíst nejvíc, co méně a co raději vůbec? Čemu se věnovat a na čem pracovat, abychom maximálně využili potenciál, který tento měsíc nabízí? Pla...
67
18

Stokrát lepší než mikulášský balíček plný sladkostí (Jitka)

Jak řešit mikulášskou nadílku a adventní kalendář u dětí, které jsou z dětství zvyklé na sladkosti? Svoje zkušenosti nám před časem poslala maminka Jitka, ...

Rychlý dýňový krém s čerstvou kurkumou a zázvorem

Máte doma čerstvý kořen kurkumy? Šup s ním do polévky. Kurkuma zvyšuje obranyschopnost, odolnost a regeneraci organizmu. A protože přináší úlevu i při emoč...

Kulajda s tuřínem

Kulajda patří k naším favoritům. Polévka je plná zeleniny, není ničím zahuštěná, není v ní vejce, mléko, mouka ani cukr a přesto je naprosto fantastická! D...

Černá zimní rýže

Tento recept je typicky zimní, pikantní a zároveň sladký a krásně vás zahřeje.