Domů > O nás > Pochvaly

Mám tolik energie a vypadám i cítím se JINAK!

Luci88: Musím říct, že změny jsou obrovské. Mám tolik energie, vypadám tak nějak jinak a hlavně cítím se tak nějak jinak. A k dokonalosti přispívá i to, že manžel ráno odchází do práce s termoskou s miso polévkou a večer spolu s dospělým synem se mnou oba i večeří dle JJ. A celkovou dokonalost uzavírá moje maminka, která si pro sebe také doma vaří sama dle JJ, ačkoli má doma ještě tátu, kterému musí vyvářet klasiku. Nadšeně mi vždy po telefonu sděluje, co vaří a jak jí to chutnalo… :) Děkuji, děkuji, děkuji! Za tyto stránky a za to, co děláte a jak to děláte… :)

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Zahřívající pohankové rizoto s řepou a dýní

Potřebujete se zahřát! Připravte si rizoto z pohanky, červené řepy a dýně – recept plný zdravých surovin a lahodných chutí. S tímto receptem si rychl...
107
1

Nastává zimní Slunovrat – moc temných sil vrcholí. Jak slavíte Kračun?

Víte, proč naši předci házeli hrách na zeď? A jaké další zvyky prováděli, když přišel zimní Slunovrat a začátek astrologické zimy? Proč byl tento den pro n...

Vánoční dýňová polévka

Tenhle dýňový krém má krásnou barvu a úžasnou vánoční vůni. Skvěle se hodí pro sváteční chvíle a určitě bude chutnat i vašim hostům. Je s ní minimum práce ...

Nejlepší zdroje bílkovin pro zdravé ledviny

Ledviny hrají zásadní roli v udržování celkové rovnováhy organismu. Co ve stravě potřebují, aby nám mohly co nejdéle dobře sloužit? V článku si posvítíme n...
304
15

12 vánočních nocí: Posvátná tradice živá i v dnešní době

Zajímá vás tajemná tradice dvanácti vánočních nocí spojující pohanské zvyky, přírodní cykly a duchovní praxi? Přečtěte si o propojení minulosti, přítomnost...
29
4

Když okurka otevře dveře do dětství

Povídání o pozornosti, jídle a duši. Občas stačí jediná chuť a otevře se v nás něco, co bylo roky zavřené.