Domů > Magazín > Jídlo pod lupou

Menu na pracovní týden

I po několika letech zdravého vaření, kdy už je člověk pánem své kuchyně a nikoli naopak, je mnoho lidí na rozpacích, co si má připravovat s sebou do práce a dětem do školy. Někteří to (ne)řeší tak, že vlastní stravu jedí jen doma, kdežto přes den snědí, co jim kdo nabídne v restauracích či menzách. Pak ovšem není divu, že dosažené úspěchy jsou jen polovičaté a chronické problémy se mnohdy nelepší.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Víte už jak na zdravé cukroví?

My na Jíme Jinak ano! Naučíme vás chutné cukroví - bez cukru a 100% rostlinné! 💖 Mrkněte jak nahradit cukr ve vánočním pečení nebo se seznamte s perfektním plánem pečení zdravého cukroví. A myslíme i na vás, kterým dělá starosti lepek. Ochutnejte některý ze 40 receptů na bezlepkové cukroví.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

14
40

Jak netrávit celý den u plotny

Za poslední roky vaření už máme “vychytané” určité zkratky a o ty se s vámi rády podělíme. Ideální je mít vždy vše čerstvé, zrovna uvařené. Chu...

Mandle a jak je využít v kuchyni

Tato ojedinělá středomořská ořechovina má tisíciletou tradici pěstování i využití pro účely kulinární i vražednické. Syrové slupky mandlí obsahují značné m...
klub
11
6

Zdravá strava a cestování – 2. díl (obiloviny)

Také se vzdáváte cestování kvůli tomu, že si myslíte, že se nedá skloubit jíst jinak a cestovat? Přitom zdravé cestování není zase taková věda, jak se možn...

Japonský tofu sendvič Onigirazu

Nemůžete se rozhodnout, jestli si s sebou na svačinu udělat sushi, anebo sendvič? Udělejte si zdravý Sushi sendvič s křupavým tofu.

Rýžový salát

Lehký a rychlý letní salát, který si můžete velmi snadno upravit dle vaší chuti a dostupnosti zeleniny.

Sečuánská miska

Pikantní a velice voňavé, lehké asijské jídlo, ve kterém využijeme letní zeleninu.