Domů > O nás > Pochvaly

Od doby, co jsme na JJ nás zubařka chválí

Petra: Tak u nás (zejména u mě) to byla dřív hrůza, ale co jsme přešli na JJ, tak říká naše zubařka: “Vaší rodinu mám ráda, vy jste holky takové bezúdržbové.” :-) Žádné kazy, žádný zubní kámen, žádné leštění. Jo, leštění jsem absolvovala pouze jednou, ale to bylo tím, že jsem se asi měsíc před zubařem nechala ukecat na šálek černého čaje. A šup, už byly zuby obarvené. Zlatá bancha, od té doby si jí nosím v kabelce a na návštěvách prosím jenom o horkou vodu (někdy jen hrnek, protože vodu mívám v termosce, ale to už na mě lidi koukají fakt blbě).

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

2 lidi už poděkovali za článek. Oceňte práci autora také.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Tempura – fritovaná zelenina v těstíčku

Fritovaná zelenina v těstíčku je opravdu lahůdka. Je to jeden ze způsobů, jak dostat do odpůrců zeleniny zeleninu tak, aby si to nevšimli a pochutnali si. ...

Špagety s kapary

Jednoduchý recept určený milovníkům špaget, rychlého jídla a italské kuchyně.

Batátové halušky s “bryndzou” a vypraženou “slaninou”

Halušky s bryndzou a slaninou jsou prostě klasika, ale lze ji připravit i jinak, a to nejen bez mléka, ale i bez masa. Na této zdravé variantě si zaručeně ...

Výroba voskovaných ubrousků snadno a rychle

Vyrobte si s námi přírodní obal na svačiny do školy, práce nebo na výlet. Výroba voskovaných ubrousků je velmi snadná, zvládne ji opravdu každý.

Kořeněná červená řepa

Červená řepa je výborná a zdravím nabitá zelenina. Vyzkoušejte ji v této verzi, která uspokojí mlsné jazýčky všech milovníků pikantních chutí a pokrmů voní...

Fazolový nákyp

Tento recept je něco mezi nádivkou a nákypem, je velmi dobrý i vychladlý s jakoukoliv zeleninou nebo salátem. Ideální jídlo pro přechod mezi létem a podzim...