Domů > Výhody pro členy > Aktuální výhody

Sleva na Dobroslad pokračuje

Dobroslad vám zachutnal a mnozí z vás využili speciální vánoční slevu, kterou nám firma nabídla. Nyní můžete pořídit dobrý slad od Dobrosladu s velkou slevou bez časového omezení. 

Seznamte se se sladem

Co je to slad, jak se vyrábí, kolik obsahuje minerálních látek a proč je zdravější než sirupy si můžete přečíst zde.

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

Členové Klubu Jíme Jinak mají slevu 20% na 920 g sklenice a 8% slevu a na 5 kg sklenici. Objednávat můžete libovolné množství. Pro její uplatnění uveďte při objednávce v e-shopu heslo [přihlaste se] pro nákup 5 kg balení a heslo [přihlaste se]  pro nákup 920 g balení.

DETOX SADA NA PODZIM
Jak se zbavit únavy, vyhnout rýmám a na podzim neztloustnout.
Stáhni si ZDARMA

Kontakty

Dobroslad objednávejte přímo od výrobce na www.dobroslad.cz, tel.: 606 244 873, email: michal.grus@piros.cz.

 

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

15 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Měla jsem v úmyslu si objednat 920g balení Dobrosladu, ale po napsání výše uvedeného kódu mi bylo sděleno, že neexistuje !

Jak to je prosím s pasterizací u dobrosladu?

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

klub
26

Jak nahradit v receptech vejce

Nejčastějším problémem při přechodu na rostlinnou stravu je právě vejce. Čím ho nahradit v buchtách, palačinkách a karbanátcích? Jak udělat míchaná vajíčka...

Domácí houbové koření z bedly

Nestíháte smažit bedlové řízky nebo je vám líto nožiček, které se na smažení ani do polévky nehodí? Tak je neházejte na kompost, ale nasušte je. Získáte sk...

Bezlepkový koláč s arónií a chia semínky

Arónie neboli černá jeřabina se opět dostává do povědomí lidí díky jejím léčivým účinkům a vysokému obsahu vitamínů, flavonoidů, železa a vápníku. Právě te...

Rizoto na balzamiku

Balzamiko není jen kondiment na saláty, ráda ho využívám při vaření, protože varem dostane perfektní nasládlou příchuť. A ta krásně kontrastuje s hořkou če...
189
35

Ajurvéda tělem i duší jogínky Ivony

Jak ajurvédu skutečně žiji a proč ji mám tak ráda? Jaké největší nesmysly a chyby se objevují o ajurvédě v médiích? Praktické rady, tipy a doporučení pro k...
54
19

Obiloviny, luštěniny – kdy máčet a kdy ne

Které obiloviny a které luštěniny namáčet, které fermentovat a které nikoli? Jsou lepší mouky obilné nebo luštěninové? Které kdy používat a jakým se raději...