Chemické látky
223
18
Teflon nebo nerez?
Jaká jsou rizika používání nádobí s teflonem, jaké jsou naopak výhody a jak je to s nerezovým nádobím? Na co je dobré dát si pozor a čeho se bát nemusíme?
106
7
Lyofilizované jahody: Zdravá svačinka, nebo koktejl chemie?
Dáváte dětem v dobré víře na svačinu lyofilizované jahody kvůli vitamínům? Zpozorněte, protože nedávné výsledky laboratoří zveřejněné časopisem dTest ukáza...
Zánět žlučníku a jeho příznaky
Zajímá vás, jak poznat bolest od žlučníku a jak se o něj správně starat? Článek vám přináší tipy, jak poznat projevy zánětu žlučníku a jak mu předcházet zm...
8
27
Co se nachází v mé kosmetické taštičce?
Často se ptáte, co vše používám za kosmetiku a co mám v koupelně. Jsem minimalista a navíc odpůrce čehokoliv chemického (a kosmetika je chemická past), tak...
5
6
Alarmující výsledky studií: Průmyslově zpracované potraviny nás ničí
Snídaňové cereálie, zmrzliny, pizzy, slazené nápoje, rozmrazované pečivo a další průmyslově zpracované potraviny souvisí s výrazným rizikem předčasného úmr...
3
Naše průměrné IQ pořád klesá: vědci už vědí proč
Myslíte si, že lidé hloupnou dobou? Nový výzkum ukazuje, že vina je v našem jídelníčku. Vědci už urgují za zákaz. Zkontrolujte si svůj jídelníček.