Domů Téma Emulgátory

emulgátory

Návod, jak v dnešní době vybírat zdravé potraviny

Přibývá důkazů, že kvalita potravin má na nás mnohem zásadnější zdravotní dopad než poměr jednotlivých makroživin. Konzumace vysoce zpracovaných potravin v posledních letech výrazně...

Tyto běžné emulgátory v potravinách poškozují naše střevo

Možná to znáte. Trpíte nadýmáním, plynatostí a dalšími nepříjemnými střevními problémy a nevíte proč. Vyřadili jste mléčné výrobky, lepek a další dráždivé látky, ale...
Téma: tuky, umělá sladidla, luštěniny, oleje, cukrovinky, dráždivý tračník, celozrnné obiloviny, zdravé potraviny, cukrovka, GI, střevní potíže, margarín, průmyslově zpracované potraviny, emulgátor, bezlepkové pečivo, vysoký glykemický index, přírodní potraviny, glukózo-fruktózový sirup, éčka, kukuřice, slazené nápoje, škroby, olej, sůl, mikrobiom, inzulín, zelenina, instantní výrobky, hřiby, pečivo bez lepku, maso, polysorbát 80, civilizační onemocnění, průmyslové potraviny, sója, syndrom propustného střeva, cereálie, E407, nezdravé potraviny, extrudované luštěniny, imunita, E433, řasy, potavinářský průmysl, džus, ovoce, bršlice kozí noha, zahušťovadla, zmrzlina, xantanová guma, vysoký tlak, sladkosti, průmyslově zpracovaná strava, problémy s trávením, E415, trávení, střevo, xanthan guma, ořechy, složení pečiva, průmyslově upravené potraviny, GMO, sladidla, celulózová guma, E466, glykemický index, emulgátory, střevní problémy, aditiva, zánět, ztužené tuky, obezita, karagenan, jak vybírat potraviny, konzervanty, průmyslově zpracované výrobky, celistvé potraviny, semínka, xantan, sladké nápoje, potravinářský průmysl, stabilizátory, houby, střevní mikrobiom, pufované výrobky, civilizační nemoci, extrudace, přírozené potraviny, trávicí problémy, plynatost, cukr, nadýmání, pečivo

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?