Domů Téma Emulgátory

emulgátory

Návod, jak v dnešní době vybírat zdravé potraviny

Přibývá důkazů, že kvalita potravin má na nás mnohem zásadnější zdravotní dopad než poměr jednotlivých makroživin. Konzumace vysoce zpracovaných potravin v posledních letech výrazně...

Tyto běžné emulgátory v potravinách poškozují naše střevo

Možná to znáte. Trpíte nadýmáním, plynatostí a dalšími nepříjemnými střevními problémy a nevíte proč. Vyřadili jste mléčné výrobky, lepek a další dráždivé látky, ale...
Téma: celulózová guma, vysoký tlak, slazené nápoje, kukuřice, E407, hřiby, umělá sladidla, vysoký glykemický index, škroby, potravinářský průmysl, průmyslově zpracovaná strava, emulgátor, semínka, sladké nápoje, nadýmání, jak vybírat potraviny, oleje, přírodní potraviny, E466, sója, mikrobiom, GI, průmyslově upravené potraviny, přírozené potraviny, celistvé potraviny, civilizační nemoci, dráždivý tračník, houby, xantanová guma, éčka, GMO, trávení, ovoce, ztužené tuky, tuky, inzulín, glukózo-fruktózový sirup, bezlepkové pečivo, nezdravé potraviny, glykemický index, E415, konzervanty, průmyslově zpracované potraviny, zmrzlina, střevní problémy, luštěniny, instantní výrobky, cukr, celozrnné obiloviny, civilizační onemocnění, střevní mikrobiom, aditiva, plynatost, cereálie, průmyslově zpracované výrobky, průmyslové potraviny, polysorbát 80, maso, sladkosti, imunita, džus, zdravé potraviny, xantan, stabilizátory, řasy, extrudované luštěniny, složení pečiva, margarín, emulgátory, cukrovinky, pečivo bez lepku, zahušťovadla, střevo, karagenan, zelenina, pufované výrobky, obezita, syndrom propustného střeva, cukrovka, extrudace, sůl, olej, problémy s trávením, trávicí problémy, E433, xanthan guma, bršlice kozí noha, sladidla, zánět, pečivo, střevní potíže, potavinářský průmysl, ořechy

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?