Domů > Magazín > Blog

V České televizi kvašená zelenina chutnala

Dnes jsem měla možnost podívat se do nového studia pořadu Sama doma, který vysílá Česká Televize. Měla jsem tam kratičký vstup o fermentaci zeleniny a velikou radost, že moderátorkám chutnalo, když jsem jim dala po skončení pořadu ochutnat.

Zelenina chutnala

Když jsem si na přidělený stoleček ve studiu připravila zeleninu, začalo se ozývat: “No jo, už je to tu cítit.” Ptala jsem se, zda jim to páchne a to zase prý ne. Po skončení pořadu do studia zamířila školní exkurze. Asi 30 teenagerů se nahrnulo do místnosti, když jsem zrovna balila zeleninu a lahve zpátky do přepravky. Využila jsem situace a vyzvídala, zda to cítí a zda jim to páchne. Děvčata říkala, že to cítit je, ale je to rozhodně nesmrdí.

Nabídla jsem ochutnat a to se holky ostýchaly a jeden chlapec razantně řekl, že zeleninu určitě ne, čímž rozesmál všechny zrovna přítomné. 

💡 TIP: Sezóna plavek je tu! Zkus tento jídelníček a sprav si postavu.

Nabídla jsem ochutnávku moderátorkám Janě Havrdové a Martině Vrbové Hynkové. Ty se neostýchaly a hned šly ochutnat. Evidentně jim chutnalo, zelenina mizela a Jana odcházela s tím, že si taky naloží mrkev, že je to moc dobré.

Záznam pořadu

Pokud byste se chtěli na část o kvašené zelenině podívat, mrkněte do archivu ČT na dnešní pořad. Když si posunete čas videa na 53:40, dostanete se přímo na naše téma.

A nezapomeňte si taky něco naložit!

Podzim je tu a kvašená zelenina je ta nejlepší prevence (nejen) před chřipkami a nachlazením :-)

 

 

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Pavlína V.
6. 10. 2018

Pustila jsem si Váš příspěvek včera a dnes jsem musela znovu, a to proto, že jste tam úúžansá kočka!!(picklování znám, už rok a půl nakládám). MOC děkuju za všechny vaše výborné recepty a zajímavé články a vůbec za celý web, těším se, že brzy zavítám do klubu.

Aha, takže to bylo včera! Už jsem se lekla,že bych Vás, Evičko, nepoznala po hlase? Měla jsem tento pořad puštěný jen chvilku dneska (2.10.) víceméně jako zvukovou kulisu a vím, že tam řeč o kvašené zelenině byla dnes taky.Hned jsem si na Vás a Helču a Jímejinak vzpomněla!
Moc Vám to slušelo!!!

Ukázat další komentáře