Estragon

Patizon v bylinkovém županu

Chutný recept na patizon v bylinkovém těstíčku. Kombinace čerstvých bylinek, lněného semínka a lahůdkového droždí dodá patizonu skvělou chuť.

Kopule z kuskusu se zeleninou

Barevné kopečky z kuskusu a zeleniny. I když to na první pohled vypadá komplikovaně a pracně, nelekejte se. Je to jednoduché a osvěžující jídlo, které bude...

Estragonová salsa

Máte na zahradě estragon? Do tohoto dipu, který má skvělou svěží chuť, se perfektně uplatní.

Černé na bílém s chřestem

Jarní recept pro milovníky chřestu a čerstvých jarních bylinek. Bezlepkové voňavé jídlo, které kromě chuťových buněk potěší i oko.

Aromatická bylinková sůl

Tato aromatická sůl vám prokáže velkou službu hlavně v zimě, kdy těch bylinek moc není. Léto je období bylinek, takže klidně sušte do zásoby. A až se zima ...

Jarní kroupy

Velmi jednoduchý a rychlý recept, který voní jarem. Pokud máte vařené kroupy a fazole, budete mít toto jídlo na stole během chvilky.

Jarní bylinkové špagety

Jarní špagety s bylinkami – rychlý a zdravý recept plný čerstvých bylinek, tofu a citrónové svěžesti. Skvělá volba pro jarní večeři plnou chuti!

Jarní černá rýže

Zelená patří k jaru, aby ještě více vynikla, zkombinovala jsem jí s černou rýží. Bylo z toho vynikající sezónní jídlo.

Plněné zelí

Tento recept si můžete obměnit podle vašich chutí. Jakákoliv zelenina, sezónní, vám obohatí uplně obyčejné zelí. Nám chutnalo, doufám, že ani vás recept ne...

Tofu v Za’atar krustě

Jednoduché a rychlé jídlo, na kterém si pochutnáte a budete ho mít během pár minut na stole. Určitě vyzkoušejte.

Pettole pugliesi s aromatickými bylinkami

Pettole je předkrm apuliánské kuchyně. Jsou to malé nepravidelné kuličky z kynutého těsta smažené v oleji. Tajemství tohoto receptu spočívá v těstě, které ...

Rýžové krokety

Výborná bezlepková chuťovka, která chutná jak za tepla, tak i vychladlá. Vhodná je i jako pohoštění, na oslavu nebo jako svačinka do krabičky. Ke kroketám ...