Domů Téma Koronavirus

koronavirus

OSN: Nižší konzumace masa může snížit riziko pandemie

Podle OSN bychom měli změnit stravovací vzorce. Pojďme se podívat na zoubek alarmujícímu prohlášení, které dává do vztahu konzumaci živočišných produktů a pandemii covid-19....

Covid-19: Co dělat, co ne a jak si pomoct

Podívali jsme se koronaviru na zoubek očima MUDr. Strnadelové. Jak se COVID liší od jiných virů a jak si pomoct přírodní cestou? Jaké orgány...

Posilte imunitu lepším jídelníčkem

Přebytky po zimě, kdy jsme se méně hýbali, nepřiměřeně jedli, měli horší životosprávou, máme uložené. Tento odpad musí pryč a tělo se snaží čistit -...

Zůstali jste doma? Využijte výjimečné příležitosti!

Pokud jste se jako mnozí další ocitli neplánovaně doma, můžete to využít jako šanci udělat něco pro sebe. Jaro je pro nové začátky naprosto...

Dva tipy jak se bránit před koronavirem

Jsme zavaleni vašimi dotazy ohledně toho, jak se účinně bránit před nákazou. A protože nestíháme odpovídat na všechny emaily, které k nám chodí, odpovídáme...
Téma: živočišná výroba, hubnutí, jak využít čas doma, co dělat doma, koronavirus, viry, koronavir, imunita, tipy na doma, viróza, virové onemocnění, virová nákaza, Video, vir, covid 19, OSN, detox, covid, pandemie, rostlinná výroba, Klub Jíme Jinak, bakterie, Vladimíra Strnadelová, rostlinné produkty, jaro, živočišné produkty, Zkušenosti - Jarní očista, maso, rostlinná strava

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?