Domů Téma Nishime

nishime

Co jíst při nemoci (jídelníček pro nemocné)

Jste nemocní, nebo máte nemocné dítě a přemýšlíte, co mu dát k jídlu? Aby to tělo nezatížilo, ale naopak bylo lékem, dodalo energii a...

Sladká zelenina s kokosovým mlékem na způsob Nishime

Rychlé a výborné zeleninové jídlo v léčebném a lahodném japonském stylu nishime. Jako stvořené do chladnějších dnů. Zahřeje, zasytí a pohladí :-)

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze...

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským...

Slovníček zdravé výživy. Odteď už budete vědět, o co jde!

Zdravá výživa je plná cizích a záhadných slov. Víte co znamená třeba kimpira, congee, gomasio, kuzu nebo mochi? Připravili jsme pro vás podrobný slovníček...

Jak vařit a připravovat zeleninu pokaždé jinak (9 způsobů)

Vaříte zeleninu pořád na ten stejný způsob? Inspirujte se některým z těchto 9 způsobů vaření a úpravy zeleniny a jídlo na talíři už nikdy...

Zeleninové nishime

Zeleninové nishime se hodí snad ke všemu. Určitě zařaďte.

Jak přizpůsobit stravu v létě

V červnu začíná biologické léto. Podle čínské medicíny spadá léto do elementu ohně, kdy tento element představuje velký jang. Proto energie je v tomto...

JJ v kuchyni: „Bramboračka“, karbanátky, čočková omáčka a vegeburgry

Nedávné vysílání Jíme Jinak v kuchyni mělo velký ohlas. Děkujeme! Vařily jsme chuťovky jako je 'bramboračka' bez brambor, nadýchané řepové karbanátky, omáčku z červené čočky,...
Téma: co jíst po nemoci, rýžové miso, sezónní ovoce, shiromiso, tofunéza, stir fry, tuřín, wasabi, suribaška, vaření zeleniny, kapusta, pickles, lahůdkové droždí, placky, dušení, luštěniny, melta, tofu tvaroh, zeleninový salát, nápoje, fitness strava, recepty se zelím, restované zelí, quinoa, jak vařit zeleninu, recepty zelí, shoyu, rýžová kaše, mléko z kokosu, špaldoto, mořská řasa, kvašení, letní recepty, veganství, sushi, tempura, obědová polévk, natto, umeboshi, vaření v páře, sezóna podzim, Kombu, zelí, kimči, online kurz Vánoce jinak, agáve, zelenina, shiitake, maizena, tofu, bez laktózy, jídelníček v létě, bez lepku, Čína, dlouhozrnná rýže, kinpira, průjem, Klub Jíme Jinak, tempeh starter, nakládané zelí, meloun, červená čočka, sezónní zelenina, semínka, léto recepty, surobaši, zelenina s kokosovým mlékem, lievito madre, LSD, ředkvičky, jak vařit, řepa, caro, kukuřičná krupice, kuzu pudink, lotos, omáčka, karbanátky, sezóna zima, nishime ze zeleniny, pórek, jak vařit kuzu, omáčka s kokosovým mlékem, nigari, tekka, hraška, silken tofu, sezóna léto, ABKM, velké fazole, pohanka, léto, kimpira, hojicha, brokolice, hatomugi, bílé zelí, druhy vaření, petržel, saláty, mišutka, kukicha, restovaná zelenina, kvásek, děti, fit strava, celozrnná rýže, dýně hokaido, polévka, recepty na léto, wakame, daikon, bulgur, vodnice, zdravé recepty, jak začít, vegan, kamut, způsoby vaření, LM kvásek, bílé fazole, mirin, koji, blanšírování, karob, dritování, klíčení, červená řepa, seitan, nápoje v létě, jak upravit stravu v létě, shiso¨, letní nápoje, vegetariánské recepty, trávení, strava, glazování, slad jojobovy slz, tenké střevo, kuzu, tahini, asijské koření, kokosové mléko, šitake, polévky, hiziky, květák, zelná omáčka, zelí bílé, natě

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?