Domů Téma Nishime

nishime

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze...

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským...

Co jíst při nemoci (jídelníček pro nemocné)

Jste nemocní, nebo máte nemocné dítě a přemýšlíte, co mu dát k jídlu? Aby to tělo nezatížilo, ale naopak bylo lékem, dodalo energii a...

Sladká zelenina s kokosovým mlékem na způsob Nishime

Rychlé a výborné zeleninové jídlo v léčebném a lahodném japonském stylu nishime. Jako stvořené do chladnějších dnů. Zahřeje, zasytí a pohladí :-)

Slovníček zdravé výživy. Odteď už budete vědět, o co jde!

Zdravá výživa je plná cizích a záhadných slov. Víte co znamená třeba kimpira, congee, gomasio, kuzu nebo mochi? Připravili jsme pro vás podrobný slovníček...

Jak vařit a připravovat zeleninu pokaždé jinak (9 způsobů)

Vaříte zeleninu pořád na ten stejný způsob? Inspirujte se některým z těchto 9 způsobů vaření a úpravy zeleniny a jídlo na talíři už nikdy...

Jak přizpůsobit stravu v létě

V červnu začíná biologické léto. Podle čínské medicíny spadá léto do elementu ohně, kdy tento element představuje velký jang. Proto energie je v tomto...

JJ v kuchyni: „Bramboračka“, karbanátky, čočková omáčka a vegeburgry

Nedávné vysílání Jíme Jinak v kuchyni mělo velký ohlas. Děkujeme! Vařily jsme chuťovky jako je 'bramboračka' bez brambor, nadýchané řepové karbanátky, omáčku z červené čočky,...
Téma: co jíst při horečce, nigari, pečené zelí, kvašení, celiakie, Čína, kimpira, čočka, wakame, sezóna podzim, tuřín, sezónní ovoce, topinambury, saláty, umeocet, soba nudle, slad jojobovy slz, tygří ořechy, pohanka, pitný režim, jak začít, maizena, vegetariánství, hraška, srdce, pečení, polenta, alergie na mléko, zelná omáčka, bez masa, asijské koření, semínka, umepasta, co vařit v létě, LM, kuzu, presované saláty, tofu, seitan, Hokkaido, umeboši, červená řepa, grünkern, jídelníček na léto, jak upravit stravu v létě, tempura, suribaška, co jíst po nemoci, kinpira, veganství, miso, Tamari, slzovka, amasaké, dýně hokkaido, mochi, rýže, kuzu pudink, bez mléka, zelenina s kokosovým mlékem, trávení, mořská řasa, bancha, viróza, alfa, čirok, recepty se zelím, omáčka, nakládané zelí, jak jíst v létě, děti, mrkev, arrowroot, jídlo v létě, tapioka, kvásek, napařování, trávicí problémy, mirin, zeleninové nishime, strava, celozrnná rýže, syrové saláty, glazování, červené zelí, kvašená zelenina, zeleninové saláty, kamut, tekka, recepty na léto, sushi, tebi, léto, polévka, restovaná zelenina, rýže s mrkví, tofu tvaroh, jak odlehčit stravu, tymián, nishime, omáčka s kokosovým mlékem, surobaši, shiitake, dýně, raw food, sezóna zima, co jíst při nemoci, tekutiny, sezónní zelenina, agar, nishime ze zeleniny, lotos, daikon, Kombu, Klub Jíme Jinak, tenké střevo, bulgur, léto recepty, pickles, dritování, dušená zelenina, jáhly, wasabi, lahůdkové droždí, suribashi, tempeh starter, online kurz Vánoce jinak, kuzu krém, slovníček, nápoje, nemoc, vegetariánské recepty, dýně hokaido, Hokaido, humus, škrob kuzu, dhál, kari koření, smažení, obědová polévk, fit strava, zdravé recepty, rýžové miso, strava při chřipce, velké fazole, horečka, LM kvásek, blanšírování, vaření zeleniny, cuketa

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?