Domů Téma Nishime

nishime

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze...

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským...

Co jíst při nemoci (jídelníček pro nemocné)

Jste nemocní, nebo máte nemocné dítě a přemýšlíte, co mu dát k jídlu? Aby to tělo nezatížilo, ale naopak bylo lékem, dodalo energii a...

Sladká zelenina s kokosovým mlékem na způsob Nishime

Rychlé a výborné zeleninové jídlo v léčebném a lahodném japonském stylu nishime. Jako stvořené do chladnějších dnů. Zahřeje, zasytí a pohladí :-)

Slovníček zdravé výživy. Odteď už budete vědět, o co jde!

Zdravá výživa je plná cizích a záhadných slov. Víte co znamená třeba kimpira, congee, gomasio, kuzu nebo mochi? Připravili jsme pro vás podrobný slovníček...

Jak vařit a připravovat zeleninu pokaždé jinak (9 způsobů)

Vaříte zeleninu pořád na ten stejný způsob? Inspirujte se některým z těchto 9 způsobů vaření a úpravy zeleniny a jídlo na talíři už nikdy...

Jak přizpůsobit stravu v létě

V červnu začíná biologické léto. Podle čínské medicíny spadá léto do elementu ohně, kdy tento element představuje velký jang. Proto energie je v tomto...

JJ v kuchyni: „Bramboračka“, karbanátky, čočková omáčka a vegeburgry

Nedávné vysílání Jíme Jinak v kuchyni mělo velký ohlas. Děkujeme! Vařily jsme chuťovky jako je 'bramboračka' bez brambor, nadýchané řepové karbanátky, omáčku z červené čočky,...
Téma: agar, lahůdkové droždí, luštěniny, online kurz Vánoce jinak, vaření zeleniny, jídelníček v létě, dýně, kvašená zelenina, jídelníček na léto, presované saláty, čirok, humus, jak jíst v létě, Video, kuzu pudink, zelí červené, madre, Jíme Jinak v kuchyni, viróza, glazování, tempura, zeleninové jídlo, zelí hlávkové, LSD, surobaši, šálek, napařování, červené zelí, karob, smažení, shitake, jak vařit zeleninu, vegan, letní nápoje, červená řepa, bílé miso, hojicha, kinpira, kapusta, rýže natural, strava v létě, rizoto, zelí, polenta, tekka, jáhlová kaše, bulgur, cuketa, jednozrnka, tuřín, petržel, syrové saláty, wakame, pitný režim, srdce, nishime, bílé fazole, průjem, Dulse, shiso¨, tofu, online kurz Jak začít, placky, mrkev, nápoje, ředkvičky, zvracení, ABKM, léto, škrob kuzu, amarant, koji, jak vařit kuzu, kamut, sezóna podzim, caro, lotos, miso, co jíst při chřipce, dušená zelenina, bez laktózy, tempeh, slzovka, lievito madre, obilná kaše, vegetariánské recepty, způsoby vaření, tymián, jak vařit, špaldoto, bez lepku, alfa, recepty zelí, nigari, banča, syrová strava, dýně hokkaido, Kombu, květák, maizena, zeleninový salát, sezónní ovoce, celiakie, tofunéza, daikon, polévky, shiitake, pórek, kimči, pohanka, tapioka, kukuřičná krupice, Klub Jíme Jinak, fit strava, tahini, zelí recepty, bílé zelí, sezóna léto, strava při horečce, mišutka, polévková lžíce, strava při nemoci, pickles, slad jojobovy slz, lžička, Tamari, omáčka, bez mléka, alergie na mléko, hlávkové zelí, nápoje v létě, tebi, bez masa, pečení, slovníček, rostlinná strava, špičaté zelí, letní jídla, umeboši, stir fry, kysané zelí, brokolice, taro, shiromiso, co jíst po nemoci, LM kvásek, hummus, recepty se zelím, soba nudle, gomasio

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?