Domů > O nás > Pochvaly

Velké díky za filmový festival

Ivana: Holky, nechtělo se mi přihlašovat na festivalové stránky, ale musím vám napsat velké díky za zpřístupnění filmů, propagaci, diskuse… Jste prostě skvělý, všechno stojí a padá na informacích a já jsem se jako běžný spotřebitel nikdy nezajímala, maximálně o své vlastní zdraví. Minulý festival mně vzal hodně iluzí, byly to pro mě šokující informace, film o Borneu a palmovém tuku jsem probrečela. Tento festival byl opět skvělý, ale už jsem ve filmech viděla víc souvislostí, naděje, prožila jsem si i krásný AHA moment, že příroda je prostě geniální, stejně jako lidské tělo tak i půda je schopná regenerace, celá ta provázanost ekosystému… A ještě jeden postřeh, že i ty tlaky „svrchu“ jsou dobré, pracuji v lékárně a po letošním zpoplatnění igel. tašek (za 1,- Kč) je minimálně čtvrtina lidí odmítá:-) Najednou vytahují vlastní! Bezva, že? Holky moc díky

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

11
5

Známe hrdiny Hubneme do plavek 2025!

Známe nové hrdiny. Děkujeme za vaše fotky, příběhy o uzdravení, shozených kilech a centimetrech v pase. Jsou to fantastické výsledky a my jsme na všechny ú...
57
14

Vajíčková pomazánka z dýně a tofu (veganská)

Nebyl to záměr, prostě jsem chtěla udělat nějakou pomazánku a bylo doma tofu a kus dýně. Když jsem jí ochutnala, nemohla jsem se zbavit dojmu, že je to vaj...
147
22

18 tipů, jak použít lahůdkové droždí

Máte doma lahůdkové droždí a nevíte co s ním? Inspirujte se, kde všude se dá použít, aby jídla chutnala zase trošku jinak! Můžete s ním nahradit chuť sýru,...
17
7

Japonská kuchyně 2 díl – Kaiseki a Shojin ryori

Druhý díl mého povídání o japonské tradiční kuchyni je věnován Shojin Ryori a Kaiseki: dvěma duším Japonska u stolu.

Obklady a zábaly

Jak si můžeme doma pomoci, když nás překvapí něco náhlého? Při různých potížích nám mohou ulevit zábaly nebo obklady, které si snadno připravíme doma sami....
67
3

Hokkaido 3x jinak: oranžová, zelená a modrá. Jak se liší?

Hokkaido je jedna z nejoblíbenějších dýní. Nejběžněji ji seženeme v oranžové barvě, ale existují i další – modrá a zelená. Znáte je? Víte, jaké jsou ...