Domů > O nás > Pochvaly

Velké díky za filmový festival

Ivana: Holky, nechtělo se mi přihlašovat na festivalové stránky, ale musím vám napsat velké díky za zpřístupnění filmů, propagaci, diskuse… Jste prostě skvělý, všechno stojí a padá na informacích a já jsem se jako běžný spotřebitel nikdy nezajímala, maximálně o své vlastní zdraví. Minulý festival mně vzal hodně iluzí, byly to pro mě šokující informace, film o Borneu a palmovém tuku jsem probrečela. Tento festival byl opět skvělý, ale už jsem ve filmech viděla víc souvislostí, naděje, prožila jsem si i krásný AHA moment, že příroda je prostě geniální, stejně jako lidské tělo tak i půda je schopná regenerace, celá ta provázanost ekosystému… A ještě jeden postřeh, že i ty tlaky „svrchu“ jsou dobré, pracuji v lékárně a po letošním zpoplatnění igel. tašek (za 1,- Kč) je minimálně čtvrtina lidí odmítá:-) Najednou vytahují vlastní! Bezva, že? Holky moc díky

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

61
5

Vzpomínky na babičku

Někteří lidé si myslí, že mají tu nejlepší babičku pod sluncem, já to věděla :-). A protože byly nedávno dušičky a já na tu svou vzpomínala zase o něco víc...

Nepečené arašídové košíčky (bez lepku)

Máte rádi arašídy? Pak je tento recept přesně pro vás. A co víc, tento dezert je bez lepku i cukru a příprava je rychlá a jednoduchá.
48
59

Jak u nás balíme vánoční dárky

Dnes se na balení dárků dívám jinak než když jsem byla malá, v pubertě nebo pracovala jako manažerka. Velkou změnu v myšlení u mě odstartovala změna stravy...
10
1

Bezdomovcem snadno a rychle

O čem se u nás doma hodně mluví a co se děje kome nás? Tohle je téma našeho letošního Adventu.

Vánoční provensálské sušenky (slané)

Jste přeslazení a dali byste si něco slaného? Žádný problém, udělejte si slané bylinkové sušenky. Hodí se na Vánoce i na silvestrovské občerstvení.

Pečená glazovaná zelenina

Potěšte svoje chuťové buňky slaďoučkou zeleninou. Takto upravenou ji vezmou na milost i zarytí odpůrci zeleniny.