Domů > O nás > Pochvaly

Zhubla jsem 5 kg za 3 týdny a 9 cm v pase

Lenka: vaše recepty okukuju již dlouho, až letos jsem vyzkoušela program. A jsem ráda, že jsem investovala dobrým směrem, kde jsou vidět hmatatelné výsledky. Zhubla jsem za 3 týdny 5 kg, v pase -9 cm. Ještě stále se mi plně nedaří během pracovního týdne úplně skloubit vaření a práci, abych mohla uvařit a sníst večeři do 18 hod., každopádně zásady stravování a pohybu se snažím dodržovat i teď, nechce se mi, zatím, plně vracet k původnímu jídelníčku, protože mám více energie. A pocit lehkosti je opravdu příjemný.
Mnoho receptů jsem zařadila do pravidelného jídelníčku, rodina protestovala jen při ovesno pohankových knedlíčcích. Doma si žádají na večeři jakýkoli „zeleninový mišmaš“ se salátem. Objevila jsem díky vám bílou ředkev s okurkou – salát je fakt skvělý.
Děkuji za vaši práci.

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

1 člověk už poděkoval za článek. Oceňte práci autora také.

Komentáře

Som uplne na zaciatku, zatial len citam Vase pribehy a pozeram recepty.neviem zatial zohnat svetle miso, zacala som psenovou kasou, psenovou prilohou a neviem najst navod na plny tanier, ale to preto, ze som netrpezliva.klobuk dole pred damami,ktore klub prevadzkuju za to mnozstvo informacii ktore nam pomahaju sa zorientovat v strave. ak by ste vedeli o nejakeej stranke,kde sa daju objednat tieto produkty kt.pouzivate,budem velmi rada. velmi ma inspiroval Miskin pribeh ale vsetky ste super. velmi by som chcela mat tolko energie ako Vy ktore ste vytrvali.pozdravujem Vas a zelam nadherne vianocne sviatky bea

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Zahrada v září a říjnu – děláme zásoby na zimu

Září i říjen jsou ve znamení uskladňování ovoce a zeleniny. Tento rok je to dost o kličkování mezi dešti. Jsem moc ráda, že jsme za ty roky půdu přeměnili ...

Beluga na švestkách

Podzim se blíží a já si konečně začínám užívat jeho plodů a barev. Pokud máte rádi zajímavé a nezvyklé kontrasty chutí, určitě vyzkoušejte.

Veganské kkwarigochu-jjim jinak

Pikantní a voňavý pokrm inspirovaný korejským receptem, který je skvělý k rýži, těstovinám nebo třeba jako náplň do placek, záleží pouze na vaší fantazii a...

Plněná zapečená rýže

Zapečené hromádky rýže plné lahodné náplně – kdo by odolal? Křupavý povrch rýže a měkká náplň u nás měly uspěch. Jednoduchý recept z dostupných ingre...
145
18

Ajurvéda – zázračná léčebná metoda z Východu

Často se nás ptáte, zda má Jíme Jinak něco společného s ajurvédou, zda s ní souhlasíme nebo nesouhlasíme, nebo jestli se můžete podle našich jídelníčků str...

Domácí jablečný ocet – jak ho snadno vyrobit krok po kroku

Jablíček je všude plno – vyrobte si z nich snadno a rychle domácí jablečný ocet za pár korun. Je výborným dochucovadlem do salátů, omáček, polévek, m...