Domů > O nás > Pochvaly

A ejhle, ono to funguje (Olga Š.)

Olga Š.: I já jsem za svůj dospělý život prošla spoustou ‘diet’. Ne kvůli váze, nebo zdraví, spíš ze zvědavosti a taky kvůli tomu, že mi vyhovuje mít ‘nalajnováno’. Vždy jsem se cítila lépe na živočišném + zelenina, než na rostlinném. Mám za sebou i whole60, kdy jsem snídala i pečený bůček .. Před dvěma lety jsem zkoušela i Jíme Jinak a Jarní detox jsem nevydržela ani 14 dní. Byla jsem nafouklá, jídlo jsem celý den cítila až v krku. A teď po karanténě přišla potřeba odlehčit, vynechat maso. A ejhle, ono to funguje. A zjišťuji, že žádný stravovací směr nebyl tak skvělý jako Jíme Jinak. Člověk k tomu musí jen dospět, aby to prostě sedlo..

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Zahřívající pohankové rizoto s řepou a dýní

Potřebujete se zahřát! Připravte si rizoto z pohanky, červené řepy a dýně – recept plný zdravých surovin a lahodných chutí. S tímto receptem si rychl...
107
1

Nastává zimní Slunovrat – moc temných sil vrcholí. Jak slavíte Kračun?

Víte, proč naši předci házeli hrách na zeď? A jaké další zvyky prováděli, když přišel zimní Slunovrat a začátek astrologické zimy? Proč byl tento den pro n...

Vánoční dýňová polévka

Tenhle dýňový krém má krásnou barvu a úžasnou vánoční vůni. Skvěle se hodí pro sváteční chvíle a určitě bude chutnat i vašim hostům. Je s ní minimum práce ...

Nejlepší zdroje bílkovin pro zdravé ledviny

Ledviny hrají zásadní roli v udržování celkové rovnováhy organismu. Co ve stravě potřebují, aby nám mohly co nejdéle dobře sloužit? V článku si posvítíme n...
304
15

12 vánočních nocí: Posvátná tradice živá i v dnešní době

Zajímá vás tajemná tradice dvanácti vánočních nocí spojující pohanské zvyky, přírodní cykly a duchovní praxi? Přečtěte si o propojení minulosti, přítomnost...
29
4

Když okurka otevře dveře do dětství

Povídání o pozornosti, jídle a duši. Občas stačí jediná chuť a otevře se v nás něco, co bylo roky zavřené.