Domů > O nás > Pochvaly

Děkuji za podrobné recepty, inspiraci a motivaci

Jája: Dobrý večer, jsem začátečník a tak dost nestíhám.. :-) Ale kurz se mi moc líbí, je to pro mě veliká inspirace a motor, recepty jsou skvěle připraveny i s praktickým a podrobným návodem. Tak často jako nyní jsem snad nikdy ještě nevařila. V kuchyni mám teda dost často chaos, ale doufám, že si to časem “sedne”. Velmi také oceňuji on-line deníček, který hodně využívám. Začátek byl a stále ještě je trochu krušný, protože je pro mě téměř vše nové – v obchodech se zdravou výživou se velmi pomalu začínám orientovat.. Když je chvilka času, ráda si pročítám články a poradnu – objevuji nový svět.. Díky!

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Domácí houbové koření z bedly

Nestíháte smažit bedlové řízky nebo je vám líto nožiček, které se na smažení ani do polévky nehodí? Tak je neházejte na kompost, ale nasušte je. Získáte sk...

Bezlepkový koláč s arónií a chia semínky

Arónie neboli černá jeřabina se opět dostává do povědomí lidí díky jejím léčivým účinkům a vysokému obsahu vitamínů, flavonoidů, železa a vápníku. Právě te...

Rizoto na balzamiku

Balzamiko není jen kondiment na saláty, ráda ho využívám při vaření, protože varem dostane perfektní nasládlou příchuť. A ta krásně kontrastuje s hořkou če...
186
35

Ajurvéda tělem i duší jogínky Ivony

Jak ajurvédu skutečně žiji a proč ji mám tak ráda? Jaké největší nesmysly a chyby se objevují o ajurvédě v médiích? Praktické rady, tipy a doporučení pro k...
54
19

Obiloviny, luštěniny – kdy máčet a kdy ne

Které obiloviny a které luštěniny namáčet, které fermentovat a které nikoli? Jsou lepší mouky obilné nebo luštěninové? Které kdy používat a jakým se raději...
40
19

Vařte sezónně – má to spoustu výhod! Víte, jak na to?

Už jste začali vařit podzimně? Nebo je to pro vás vyšší dívčí a vaříte celý rok to samé? Má to velké výhody přizpůsobit se ročnímu období. Když si budete v...