Domů > O nás > Pochvaly

Děkuji za podrobné recepty, inspiraci a motivaci

Jája: Dobrý večer, jsem začátečník a tak dost nestíhám.. :-) Ale kurz se mi moc líbí, je to pro mě veliká inspirace a motor, recepty jsou skvěle připraveny i s praktickým a podrobným návodem. Tak často jako nyní jsem snad nikdy ještě nevařila. V kuchyni mám teda dost často chaos, ale doufám, že si to časem “sedne”. Velmi také oceňuji on-line deníček, který hodně využívám. Začátek byl a stále ještě je trochu krušný, protože je pro mě téměř vše nové – v obchodech se zdravou výživou se velmi pomalu začínám orientovat.. Když je chvilka času, ráda si pročítám články a poradnu – objevuji nový svět.. Díky!

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

klub
42
13

Jaký je rozdíl mezi eliminací a nemocí?

Kdy se jedná o detoxikační symptomy a kdy o nemoc? Proč se v našem těle daří kvasinkám, plísním, parazitům? Jak strava ovlivňuje vznik rýmy, kašle, bronchi...
31
23

Japonská kuchyně – 1. díl- Washoku

Protože často sdílím recepty inspirované japonskou kuchyní, rozhodla jsem se vám přiblížit a vysvětlit svou lásku k této kuchyni a trochu vás s ní seznámit...

Thajská polévka s kokosovým mlékem

Zeleninová varianta thajské polévky. Úžasně voní a chutná a na své si přijdou hlavně milovníci pikantních chutí.
klub
63
1

Jaký je náš dech, takový je náš život

Pojďte si trochu zacvičit. Ukážeme, proč je dech důležitý a jak si prodloužit život, zbavit se stresu a napětí a začít léčit svoje tělo nejen jídlem.
21
20

Jablíčka v kuzu

Jablka uvařená s voňavým kořením a zahuštěná kuzu jsou ideálním dezertem pro chladné dny, kdy je podáváme horká. V letních měsících stačí vychladit a máte ...

Česnekový krém z žampiónů a topinambur

Delikátní česnečka s vůní žampiónů je lahodná a krémová i bez smetany. Tuhle slavnostní polévku servírujeme rádi hostům, kteří vůbec netuší, z čeho se ten ...