Domů > O nás > Pochvaly

Děkuji za podrobné recepty, inspiraci a motivaci

Jája: Dobrý večer, jsem začátečník a tak dost nestíhám.. :-) Ale kurz se mi moc líbí, je to pro mě veliká inspirace a motor, recepty jsou skvěle připraveny i s praktickým a podrobným návodem. Tak často jako nyní jsem snad nikdy ještě nevařila. V kuchyni mám teda dost často chaos, ale doufám, že si to časem “sedne”. Velmi také oceňuji on-line deníček, který hodně využívám. Začátek byl a stále ještě je trochu krušný, protože je pro mě téměř vše nové – v obchodech se zdravou výživou se velmi pomalu začínám orientovat.. Když je chvilka času, ráda si pročítám články a poradnu – objevuji nový svět.. Díky!

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Léčivá síla aromaterapie

Pojďme se na chvíli ponořit do světa vůní a navodit příjemnou atmosféru v pohodlí domova. Blahodárné účinky zaručeny.

Těžko od žaludku a jeho příčiny i řešení

Pocit těžkosti, plnosti nebo tlaku v oblasti žaludku někdy zažil asi každý z nás. Tyto potíže se často objevují po jídle, ale mohou souviset i s životním s...

Mandlové cookies bez lepku

Máte rádi mandle? Pak jsou tyto sušenky jasná volba. Jsou raz dva hotové, bez lepku i cukru a zaručeně si pochutnáte.

Celozrnné perníčky s polevou

K Vánocům neodmyslitelně patří vůně perníčků. Receptů je nespočet a každá rodina má ten svůj osvědčený, tohle je můj oblíbený bez cukru, bez bílé mouky, má...

Plán zdravého vánočního pečení: kdy péct které cukroví?

Cukroví neodmyslitelně patří k českým Vánocům. To naše je bez cukru a bílém mouky. Poradíme vám, jak si zdravé pečení rozvrhnout tak, aby bylo vše hotové v...

Plněné vanilkové košíčky bezlepkové

Košíčky jsou naším favoritem mezi vánočním cukrovím. V bezlepkové variantě jsou k nerozeznání od klasické pšeničné verze. Tyhle jsou přirozeně bezlepkové, ...