Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Dobroty babičky Dáši a Světlany v Olomouci

27. září budete mít příležitost setkat se v Olomouci naživo s Dášou Lužnou a Světlanou Šnajberkovou u příležitosti křestu jejich společné nové kuchařky zdravých dobrot. My měly jsme tu čest ochutnat jejich dobroty na horách, takže můžeme kuchařku směle doporučit. Čeká vás autogramiáda, křest knihy, ochutnávka a hlavně setkání s autorkami.

Kde

27. září 2014 ve 13.00

Kde

Olomouc, Kollárovo náměstí 698/7, palác Bohemia, Nakladatelství ANAG, 3 patro

Program

Přátelské setkání s podobně naladěnými lidmi a popovídání naživo s Dášou Lužnou a Světlanou Šnajberkovou, ochutnávka dobrot, autogramiáda a křest knihy „Makrobiotické  dobroty babičky Dáši a Světlany“.

Cena

Vstup zdarma!

S věkem přibývají kila a potíže?
Objev jak ozdravit jídelníček pro lepší postavu a zdraví teď hned!
Chci začít 100% ZDARMA

Dárek

Všichni budete mít možnost koupit na místě knihy Dagmar Lužné se slevou 30%! A rovnou si můžete nechat knihu podepsat autorko. Pokud se nemůžete akce zúčastnit, ještě pořád můžete novou knihu koupit v eshopu nakladatelství Anag. Členové Klubu a registrovaní uživatelé mají slevu i  v průběhu roku.

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak a registrované uživatele

Pokud jste si na našich stránkách udělali registraci, máte na všechny tituly nakladatelství Anag 20% slevu. Jste-li členové Klubu Jíme Jinak máte slevu 30%. Pro uplatnění slevy v eshopu nakladatelství Anag uveďte při rezervaci heslo uvedené v sekci Výhody pro členy.

 

svetlanadasa

Na setkání s vámi se těší Dáša a Světlana.

PS: Kdo to má blíž do Prahy, může přijít na autogramiádu v Praze 11. 10. 2014.

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Môžem len odporúčať. Knižka je už asi týždeň u nás doma a bola inšpiráciou na hneď niekoľko dobrôt pre naše mlsné jazýčky. :) Konečne knižka s makrobiotickými sladkosťami

Kde to bude v Praze,prosím?

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Zbytkové knedlíky – univerzální recept pro levné a zdravé vaření

Zbylo vám trochu rýže, trochu jáhel, ovesná kaše a není toho dost na pořádné jídlo? Nevyhazujte je a udělejte z nich rychlé knedlíky. Nic nepřijde nazmar! ...

Tofu karbanátky s houbovou omáčkou

Rychlé, hřejivé jídlo, které spolehlivě zasytí. Ideální pro milovníky asijských chutí i všechny, kdo si rádi dopřejí trochu voňavého fusion vaření.

Zapečené palačinky s houbami a špenátem

Velice snadný a chutný recept, na kterém si pochutná celá rodina. Připomíná zapečené lasagne. Je skvělý třeba i jako pohoštění pro návštěvu.
Blog
klub
164
9

Vaříme v elementu VODY (zima) – prohříváme tělo

Zima je ve znamení elementu vody. Které potraviny jsou v zimě vhodné a které orgány je třeba posilovat? Co tyto orgány podporuje a co je naopak oslabuje?

Podzimní římské gnocchi

Gnocchi alla romana, tentokrát v podzimní verzi. Ingredience, které si spolu náramně rozumí.
170
34

Není skořice jako skořice. Nenechte se napálit!

Skořice má spoustu blahodárných účinků na naše tělo. I proto je stále častěji součástí potravin, jídel i diet. Věděli jste ale, že existují dva druhy a jed...