Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Dobroty babičky Dáši a Světlany v Olomouci

27. září budete mít příležitost setkat se v Olomouci naživo s Dášou Lužnou a Světlanou Šnajberkovou u příležitosti křestu jejich společné nové kuchařky zdravých dobrot. My měly jsme tu čest ochutnat jejich dobroty na horách, takže můžeme kuchařku směle doporučit. Čeká vás autogramiáda, křest knihy, ochutnávka a hlavně setkání s autorkami.

Kde

27. září 2014 ve 13.00

Kde

Olomouc, Kollárovo náměstí 698/7, palác Bohemia, Nakladatelství ANAG, 3 patro

DETOX SADA NA PODZIM
Jak se zbavit únavy, vyhnout rýmám a na podzim neztloustnout.
Stáhni si ZDARMA

Program

Přátelské setkání s podobně naladěnými lidmi a popovídání naživo s Dášou Lužnou a Světlanou Šnajberkovou, ochutnávka dobrot, autogramiáda a křest knihy „Makrobiotické  dobroty babičky Dáši a Světlany“.

Cena

Vstup zdarma!

Dárek

Všichni budete mít možnost koupit na místě knihy Dagmar Lužné se slevou 30%! A rovnou si můžete nechat knihu podepsat autorko. Pokud se nemůžete akce zúčastnit, ještě pořád můžete novou knihu koupit v eshopu nakladatelství Anag. Členové Klubu a registrovaní uživatelé mají slevu i  v průběhu roku.

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak a registrované uživatele

Pokud jste si na našich stránkách udělali registraci, máte na všechny tituly nakladatelství Anag 20% slevu. Jste-li členové Klubu Jíme Jinak máte slevu 30%. Pro uplatnění slevy v eshopu nakladatelství Anag uveďte při rezervaci heslo uvedené v sekci Výhody pro členy.

 

svetlanadasa

Na setkání s vámi se těší Dáša a Světlana.

PS: Kdo to má blíž do Prahy, může přijít na autogramiádu v Praze 11. 10. 2014.

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Môžem len odporúčať. Knižka je už asi týždeň u nás doma a bola inšpiráciou na hneď niekoľko dobrôt pre naše mlsné jazýčky. :) Konečne knižka s makrobiotickými sladkosťami

Kde to bude v Praze,prosím?

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Tradiční strava našich předků

Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři našich předků nejčastěji? Star...
147
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Podzimní mooncake

Mooncake, který voní podzimem, díky koření, jablíčku a ořechům. Perfektní na relax u čaje.

Dýňová pěna

Lehká, hladká a hedvábná pomazánka, kterou můžete použít na chleba, do placek nebo třeba jako dip k pečené zelenině.

Cizrna na houbách

Konečně začala skutečná houbařská sezóna. Pokud už nevíte, kam byste čerstvé hřiby přidali, vyzkoušejte cizrnu na houbách po našem. Náramná dobrota!

Jablečné mousse se skořicí

Jednoduché, rychlé, bez cukru a vajec, přitom krásně sladké. Ve chvíli, kdy je chuť na něco sladkého, máte tento osvěžující dezert hned po ruce. Příprava j...