Domů > Magazín > Blog

Jíme Jinak v kuchyni – opakování tuto neděli

Živé vaření Jíme Jinak mělo obrovský ohlas. Video mělo neuvěřitelných 2782 shlédnutí a obrovské pozitivní ohlasy. Jsme nadšené, že se vám naše vaření naživo líbilo a že jste si na výborném obědě i velmi pochutnali. A protože dostáváme od těch, kteří video nestihli, spousty mailů ohledně opakování, rozhodli jsme se, že jej odvysíláme ještě jednou tuto neděli od 8 hodin ráno až do půlnoci.

jj-v-kuchyni-eva-helena2-800Pokud ještě nemáte nákupní seznam a recepty k pořadu,
přihlaste se formulářem a stáhněte si je.

 

Martina: Tak snadné a už od pohledu výtečné! Moc děkuji za inspiraci a hlavně za ukázku, že u plotny opravdu nemusím stát půl dne.

Vanda: Bezvadné video, moc děkuji za inspiraci, už se těším až hned dnes karbanátky z řepy a omáčku vyzkouším.

S věkem přibývají kila a potíže?
Objev jak ozdravit jídelníček pro lepší postavu a zdraví teď hned!
Chci začít 100% ZDARMA

Iris: Hezký večer, pustila jsem si Vaše video nejdříve jako “kulisu” k vaření polévky a hned jsem tam některé Vaše postupy a ingredience zakomponovala a musím říct, že polévka chutnala hned jinak a to tak, že luxusně !:) Takže super inspirace proti stereotypům ve vaření (do kterých jsem v poslední době trošku zabředla) Podruhé jsem si Vás pustila večer a všechno důležité si pěkně poznamenala:) Moc děkuju za super video ! :)

Jana: Jinak Vam, Evi a Heli, musim strasne podekovat za tato dve videa. Myslim, ze ted budu umet vice setrit s casem v kuchyni…Ale co me NEJVIC dostalo, je Vase druhe video… Vite, ja byla vzdycky zvykla delat vse na 100 ne-li na 200%
… Mejte se krasne – NESKUTECNE Vam fandim … Uz se nemuzu dockat nasich spolecnych JINYCH vanoc :)
Alena: chci Vám moc poděkovat za Vaši práci, za zasílání inspirací, receptů a nyní i za úžasné video. Uvařila jsem podle Vás večeři – karbanátky z červené řepy, kombinace rýže a jáhel s omáčkou z červené čočky byla geniální, chutnalo to celé rodině.

Vymka: Ahoj, uvařila jsem všechno, dokonce i ty burgry jsem měla na svačinu do práce.Děkuji za vaše stránky, jsem z nich nadšená a v mnoha směrech jste mě zachránily. Vařím s vámi přes rok a účastním se všech kurzů. Těším se na vánoční.

 

VIDEO: Jak se z toho nezbláznit

jj-jak-se-nezblaznit-400

Pokud vám ušlo naše druhé video
“Jak se z toho nebláznit”, podívejte se.

 

Jak mám vymýšlet jídla, běhat po nákupech, vařit zdravě, do toho ještě být máma, starat se manželka, domácnost a k tomu dělat svoji práci … Je to na zbláznění! Ano, může být :-) Když to vezmete za špatný konec. Nahrály jsme proto tohle video.

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Lenka Rychlovská
1. 11. 2016

Dobrý den, prosím, bude možnost video shlédnout ještě jednou ? Objevila jsem Vaše stránky teprve nedávno a propásla ho ☹️️ Děkuji za odpověď.

Ahojte dievčatá, chcem sa spýtať ako udržiavate v dobrej kondícii kartáčik na čistenie zeleniny? Konečne sa ho podarilo aj mne zadovážiť, tak aby mi vydržal nejaký čas ?.

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

28
11

Krémová jáhlová kaše s kaštany

Podzimní lahodná kaše pro velké i malé se sladkými kaštany. Když ji rozmixujete, budete mít lahodný krém!
17
1

Batátové máslo

Velmi jednoduchý a obyčejný recept, který možná zaujme milovníky obyčejného chleba s máslem. Trošku pepře a pažitka, domácí pečivo a pochoutka je na světě....

Cítíte nepřirozeně silný strach a obavy? Možná vás potkal záchvat úzkosti

Záchvat úzkosti je velmi silný negativní prožitek. Kde se berou pocity strachu, obav a úzkosti, které jsou jeho součástí? Jak můžeme obnovit emoční rovnová...
121
27

Přírodní léčba kašle

Dráždivý kašel je velmi nepříjemný a chceme se ho nejdříve zbavit. Lékárenské přípravky nejsou levné a mnohé mají nepříjemné vedlejší účinky. Zkuste na kaš...

Tofu s hatcho miso omáčkou

Výborné pikantní, kořeněné jídlo s jednoduše upraveným tofu, které krásně doladí pokrm a jde skvěle dohromady s chuťově výraznou omáčkou.

Rapini – chutná zelenina nabitá zdravím

V mých podzimních a zimních receptech jí najdete často. Tato listová zelenina se italsky jmenuje cime di rapa, česky rapini. Je rozšířená a historicky znám...