Domů > Magazín > Blog

Jíme Jinak v kuchyni – opakování tuto neděli

Živé vaření Jíme Jinak mělo obrovský ohlas. Video mělo neuvěřitelných 2782 shlédnutí a obrovské pozitivní ohlasy. Jsme nadšené, že se vám naše vaření naživo líbilo a že jste si na výborném obědě i velmi pochutnali. A protože dostáváme od těch, kteří video nestihli, spousty mailů ohledně opakování, rozhodli jsme se, že jej odvysíláme ještě jednou tuto neděli od 8 hodin ráno až do půlnoci.

jj-v-kuchyni-eva-helena2-800Pokud ještě nemáte nákupní seznam a recepty k pořadu,
přihlaste se formulářem a stáhněte si je.

 

Martina: Tak snadné a už od pohledu výtečné! Moc děkuji za inspiraci a hlavně za ukázku, že u plotny opravdu nemusím stát půl dne.

Vanda: Bezvadné video, moc děkuji za inspiraci, už se těším až hned dnes karbanátky z řepy a omáčku vyzkouším.

Jak si v zimě dobít své životní baterie?
Stáhni si z Jíme Jinak jídelníček pro regeneraci ledvin!
Stáhnout 100% ZDARMA

Iris: Hezký večer, pustila jsem si Vaše video nejdříve jako “kulisu” k vaření polévky a hned jsem tam některé Vaše postupy a ingredience zakomponovala a musím říct, že polévka chutnala hned jinak a to tak, že luxusně !:) Takže super inspirace proti stereotypům ve vaření (do kterých jsem v poslední době trošku zabředla) Podruhé jsem si Vás pustila večer a všechno důležité si pěkně poznamenala:) Moc děkuju za super video ! :)

Jana: Jinak Vam, Evi a Heli, musim strasne podekovat za tato dve videa. Myslim, ze ted budu umet vice setrit s casem v kuchyni…Ale co me NEJVIC dostalo, je Vase druhe video… Vite, ja byla vzdycky zvykla delat vse na 100 ne-li na 200%
… Mejte se krasne – NESKUTECNE Vam fandim … Uz se nemuzu dockat nasich spolecnych JINYCH vanoc :)
Alena: chci Vám moc poděkovat za Vaši práci, za zasílání inspirací, receptů a nyní i za úžasné video. Uvařila jsem podle Vás večeři – karbanátky z červené řepy, kombinace rýže a jáhel s omáčkou z červené čočky byla geniální, chutnalo to celé rodině.

Vymka: Ahoj, uvařila jsem všechno, dokonce i ty burgry jsem měla na svačinu do práce.Děkuji za vaše stránky, jsem z nich nadšená a v mnoha směrech jste mě zachránily. Vařím s vámi přes rok a účastním se všech kurzů. Těším se na vánoční.

 

VIDEO: Jak se z toho nezbláznit

jj-jak-se-nezblaznit-400

Pokud vám ušlo naše druhé video
“Jak se z toho nebláznit”, podívejte se.

 

Jak mám vymýšlet jídla, běhat po nákupech, vařit zdravě, do toho ještě být máma, starat se manželka, domácnost a k tomu dělat svoji práci … Je to na zbláznění! Ano, může být :-) Když to vezmete za špatný konec. Nahrály jsme proto tohle video.

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Lenka Rychlovská
1. 11. 2016

Dobrý den, prosím, bude možnost video shlédnout ještě jednou ? Objevila jsem Vaše stránky teprve nedávno a propásla ho ☹️️ Děkuji za odpověď.

Ahojte dievčatá, chcem sa spýtať ako udržiavate v dobrej kondícii kartáčik na čistenie zeleniny? Konečne sa ho podarilo aj mne zadovážiť, tak aby mi vydržal nejaký čas ?.

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Vánoční dýňové tiramisu

Jednoduchý, zdravý a rychlý dezert, který svou chutí připomíná klasické italské tiramisu.

12x inspirace na zdravé Štědrovečení menu: polévku i hlavní chod

Smažená ryba a tučný bramborový salát. To je česká Štědrovečerní klasika. Chcete letos ulevit svému trávení a zkusit zdravější verzi? Poradíme vám, jak na ...

Mrkvové těsto na 4 způsoby: Je libo mrkvánky?

Čtyři způsoby, jak pokaždé jinak využít jedno těsto v kuchyni – včetně vánočního cukroví. Toto těsto je přirozeně nasládlé díky mrkvi, z pouhých 5 ingredie...
49
19

Vosí hnízda (bez lepku, raw)

Tyto bezlepkové ořechové úlky nebo také hnízda jsou moje oblíbené cukroví. Jsou totiž hotové během pár minut a to i na Štědrý den, a navíc zcela bez použit...
41
15

Hrozinkový svařák bez cukru pro dospělé

Kamarádky na vánoční besídce dostaly chuť na svařák. Víno bylo, ale bez cukru jim nechutnal. Jenže cukr do něj nechtěly. Tak jsme vyzkoušeli připravit svař...

Vánoční bábovka

Tuto bábovku jsem nazvala vánoční, protože chuť oříšků a koření mě hned navedla na Vánoce. Můžete si ji samozřejmě upéct kdykoliv, jako pohoštění pro hosty...