Domů > O nás > Pochvaly

Jíme vaše jídla s chutí celá rodina včetně mého 86 letého tatínka (Ingrid)

Ingrid: Evi, moc se mi líbil článek o nakupování. Máme to se synem úplně stejně, občas zíráme, co lidi dokáží sníst. Jen bych ještě dodala, že nejen, že to “barevné jídlo” je plné chemie, ono pak už i tak chemicky “voní”. Moc díky za Vaše stránky, přidávám se ke komentáři, který už někdo vymyslel, ale mě se moc líbí – já ty Vaše stránky prostě žeru 🤩. U nás jíme vaše jídla s chutí celá rodina včetně mého 86 letého tatínka, který byl celý život na mase a salámech.

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Tofu Oktoberfest

Marinované tofu doplněné skvělou podzimní zeleninou, pohankou a čočkou. Barevné, voňavé a pikantní jídlo vhodné pro podzimní dny.
klub
8
4

Nápoj z mrkve a daikonu: přírodní očista trávení

Tento nápoj je očistný – pomáhá tělu zbavovat se tukových usazenin, snižuje vysokou hladinu cholesterolu a podporuje rozpouštění kalcifikovaných kamé...

Slaný palačinkový dort

Dort z palačinek ocení hlavně malí strávníci a krásně do něj schováte nejrůznější zeleninu či luštěninu. Recept je trošku časově náročnější, ale určitě sto...

Pikantní kari omáčka

Tato jednoduchá omáčka u mého muže naprosto zabodovala! Lehce pikantní pro něj, dýňová kvůli mě. Jedním slovem lahoda.
84
2

Jak zvládnout konec roku bez stresu (3. závěrečný díl) – vysíláme dnes od 20:00

Závěrečný díl podzimní výzvy – podíváme se na stres a jak s ním zatočit.
80
1

Dnes ve 20:00 společně pokračujeme (2. díl) – máš pozvánku?

Záznam včerejšího vysílání je k dispozici. Dnes se podíváme na to, co oslabuje naše střevo, slinivku, slezinu, žaludek, plíce a jak upravit jídelníček.