První a druhý rozhovor s Klárou Jíchovou vzbudil velký ohlas. Přinášíme vám třetí a  poslední část našeho rozhovoru. Tentokrát jsme si povídaly o tom,  jak strava u Kláry ovlivnila její těhotenství a porody, co je ideální na první příkrmy a jak je to s podáváním ovoce u malých dětí. Také se dozvíte, čím nejlépe nahradit extrudáty a jak je to s vegetariánstvím. Navíc nahlédnete pod pokličku tomu, jak vlastně Jíchovi žijí a jaký je Honza kuchař.

🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

Klub Jíme Jinak

👉 Přihlaste se, pokud jste s námi v programu. Nápověda.

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.

✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).

🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Chci do Klubu
Zjistit více

Jíme Jinak
Autorem článku je Jíme Jinak
Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)
Předchozí článekDýňový perník
Další článekCelozrnné sušenky nebo vánoční cukroví