Domů > Magazín > Blog

Kouzlo kvásku, Dagmar Lužná – křest nové knihy v Praze 11.5. 2019

Přijďte s námi pokřtít novou knihu Dáši Lužné. Na festivalu vás čeká její kváskový program, autogramiáda a 30% sleva na knihy. Můžete si odnést domů vyzrálý kvásek a upéct si vlastní chléb. Rádi se tam s vámi uvidíme. Pro Klubáky máme soutěž o dvě volné vstupenky na Svět knihy.

Kdy

  • sobota 11. 5. 2019 v 15,00 –  15,50 hodin

Kde

  • na festivalu Svět knihy v Průmyslovém paláci na Výstavišti
  • foyer v rámci programu „ Vaříme s knihou“ 
  • adresa: Výstaviště 67, 170 90 Praha 7-Holešovice

Naše stálice na Jíme Jinak

Znáte ji z našich klubáckých videí a článků. Ing. Dagmar Lužná je odbornice na výživu. Tomuto tématu se věnuje již od roku 1990 a pro nakladatelství ANAG napsala řadu titulů o zdravém vaření, např. bestseller  Makrobiotické nedělní vaření nebo Vaříme pro děti podle makrobiotických zásad a nejen pro ně.
Její nová kniha Kouzlo kvásku vás přesvědčí, že používat kvásek je naprosto přirozená věc. Kvásek se zkrátka stane novým a plnohodnotným členem vaší rodiny a po upečení svého prvního chleba už nebudete chtít jinak.

Program 

Na festivalu proběhne krátký program s názvem Kouzlo kvásku:

  • povídání a praktické ukázky na téma kvásek
  • naučíte se založit a vést tradiční žitný kvásek a ukážeme si, jak se o něj dále starat
  • křest knihy – je nám ctí, že můžeme Dášinu novou knihu pokřtít my z Jíme Jinak
  • autogramiáda – nechte si podepsat Dášiny knihy
  • kvásek pro vás – odneste si domů vyzrálý kvásek a doma si upečte svůj vlastní chleba

Veletržní sleva 

Po skončení vystoupení proběhne autogramiáda titulů Dáši Lužné, které si budou moci účastníci zakoupit na místě s 30% veletržní slevou stejně jako všechny ostatní knihy od Anagu.
Členové Klubu Jíme Jinak mají tuto slevu celoročně i mimo festival viz poslední odstavec. Pokud tedy nemůžete přijít na festival, můžete si novou knihu objednat v eshopu nakladatelství Anag.

S věkem přibývají kila a potíže?
Objev jak ozdravit jídelníček pro lepší postavu a zdraví teď hned!
Chci začít 100% ZDARMA

Vstupné

Vstup na program Kouzlo kvásku je zdarma, máte na něj přístup v rámci vstupného na celý festival (120 Kč celodenní vstupenka; 60 Kč celodenní pro důchodce/ studenty/ ZTP; 250 Kč 4 denní vstupenka, děti do 6 let zdarma, více na webu festivalu).

Soutěž pro členy Klubu Jíme Jinak o 2 volné vstupenky

Pro jednoho z vás máme dvě volné celodenní vstupenky na Svět knihy. Do soutěže se jednoduše zapojíte tak, že nám do 2.5. 2019 napíšete do komentář pod tento článek, které klubácké video Dáši Lužné vás nejvíc oslovilo, pomohlo nebo zaujalo. (Při psaní komentáře je potřeba být přihlášený. tj. vpravo nahoře je vidět vaše uživatelské  jméno, abychom poznali, že jste s námi v Klubu.) Výherce vybereme a vyhlásíme 3.5. 2019.

Celoroční výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

Speciální slevu 30% mají členové Klubu celý rok i mimo festival na všechny tituly tituly o zdravém životním stylu, vaření a volném čase vydavatelství Anag. [přihlaste se

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

paní Lužná křtí knihu i v Olomouci – 16.května v 17:30, Palác Bohemia.

pzajickova
3. 5. 2019

Libí se mi moc od paní Dáši video Život a jeho souvislosti, svoboda a zodpovědnost. Tesim se taky na novou knihu Kouzlo kvasku.

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Kořeněná červená řepa

Červená řepa je výborná a zdravím nabitá zelenina. Vyzkoušejte ji v této verzi, která uspokojí mlsné jazýčky všech milovníků pikantních chutí a pokrmů voní...

Fazolový nákyp

Tento recept je něco mezi nádivkou a nákypem, je velmi dobrý i vychladlý s jakoukoliv zeleninou nebo salátem. Ideální jídlo pro přechod mezi létem a podzim...
klub
2
4

Polévka Kinpira – léčivá síla kořenů

Polévka Kinpira je velmi posilujícím pokrmem. Spojuje v sobě sílu kořenové zeleniny a teplo dlouhého vaření, které působí hluboko do těla. Pomáhá posílit k...
114
28

Štrúdlománie: nejlepší těsta a nádivky na závin

5 TOP těst na štrúdl plné chutí a inspirace! Od celozrnného a pivního až po listové a bezlepkové těsto. Přidejte kreativní náplně jako ořechovou, švestkovo...
klub
42
13

Jaký je rozdíl mezi eliminací a nemocí?

Kdy se jedná o detoxikační symptomy a kdy o nemoc? Proč se v našem těle daří kvasinkám, plísním, parazitům? Jak strava ovlivňuje vznik rýmy, kašle, bronchi...
31
23

Japonská kuchyně – 1. díl- Washoku

Protože často sdílím recepty inspirované japonskou kuchyní, rozhodla jsem se vám přiblížit a vysvětlit svou lásku k této kuchyni a trochu vás s ní seznámit...