Domů > Magazín > Blog

Kouzlo kvásku, Dagmar Lužná – křest nové knihy v Praze 11.5. 2019

Přijďte s námi pokřtít novou knihu Dáši Lužné. Na festivalu vás čeká její kváskový program, autogramiáda a 30% sleva na knihy. Můžete si odnést domů vyzrálý kvásek a upéct si vlastní chléb. Rádi se tam s vámi uvidíme. Pro Klubáky máme soutěž o dvě volné vstupenky na Svět knihy.

Kdy

  • sobota 11. 5. 2019 v 15,00 –  15,50 hodin

Kde

  • na festivalu Svět knihy v Průmyslovém paláci na Výstavišti
  • foyer v rámci programu „ Vaříme s knihou“ 
  • adresa: Výstaviště 67, 170 90 Praha 7-Holešovice

Naše stálice na Jíme Jinak

Znáte ji z našich klubáckých videí a článků. Ing. Dagmar Lužná je odbornice na výživu. Tomuto tématu se věnuje již od roku 1990 a pro nakladatelství ANAG napsala řadu titulů o zdravém vaření, např. bestseller  Makrobiotické nedělní vaření nebo Vaříme pro děti podle makrobiotických zásad a nejen pro ně.
Její nová kniha Kouzlo kvásku vás přesvědčí, že používat kvásek je naprosto přirozená věc. Kvásek se zkrátka stane novým a plnohodnotným členem vaší rodiny a po upečení svého prvního chleba už nebudete chtít jinak.

Program 

Na festivalu proběhne krátký program s názvem Kouzlo kvásku:

DETOX SADA NA PODZIM
Jak se zbavit únavy, vyhnout rýmám a na podzim neztloustnout.
Stáhni si ZDARMA
  • povídání a praktické ukázky na téma kvásek
  • naučíte se založit a vést tradiční žitný kvásek a ukážeme si, jak se o něj dále starat
  • křest knihy – je nám ctí, že můžeme Dášinu novou knihu pokřtít my z Jíme Jinak
  • autogramiáda – nechte si podepsat Dášiny knihy
  • kvásek pro vás – odneste si domů vyzrálý kvásek a doma si upečte svůj vlastní chleba

Veletržní sleva 

Po skončení vystoupení proběhne autogramiáda titulů Dáši Lužné, které si budou moci účastníci zakoupit na místě s 30% veletržní slevou stejně jako všechny ostatní knihy od Anagu.
Členové Klubu Jíme Jinak mají tuto slevu celoročně i mimo festival viz poslední odstavec. Pokud tedy nemůžete přijít na festival, můžete si novou knihu objednat v eshopu nakladatelství Anag.

Vstupné

Vstup na program Kouzlo kvásku je zdarma, máte na něj přístup v rámci vstupného na celý festival (120 Kč celodenní vstupenka; 60 Kč celodenní pro důchodce/ studenty/ ZTP; 250 Kč 4 denní vstupenka, děti do 6 let zdarma, více na webu festivalu).

Soutěž pro členy Klubu Jíme Jinak o 2 volné vstupenky

Pro jednoho z vás máme dvě volné celodenní vstupenky na Svět knihy. Do soutěže se jednoduše zapojíte tak, že nám do 2.5. 2019 napíšete do komentář pod tento článek, které klubácké video Dáši Lužné vás nejvíc oslovilo, pomohlo nebo zaujalo. (Při psaní komentáře je potřeba být přihlášený. tj. vpravo nahoře je vidět vaše uživatelské  jméno, abychom poznali, že jste s námi v Klubu.) Výherce vybereme a vyhlásíme 3.5. 2019.

Celoroční výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

Speciální slevu 30% mají členové Klubu celý rok i mimo festival na všechny tituly tituly o zdravém životním stylu, vaření a volném čase vydavatelství Anag. [přihlaste se

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

paní Lužná křtí knihu i v Olomouci – 16.května v 17:30, Palác Bohemia.

pzajickova
3. 5. 2019

Libí se mi moc od paní Dáši video Život a jeho souvislosti, svoboda a zodpovědnost. Tesim se taky na novou knihu Kouzlo kvasku.

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

klub
26

Jak nahradit v receptech vejce

Nejčastějším problémem při přechodu na rostlinnou stravu je právě vejce. Čím ho nahradit v buchtách, palačinkách a karbanátcích? Jak udělat míchaná vajíčka...

Domácí houbové koření z bedly

Nestíháte smažit bedlové řízky nebo je vám líto nožiček, které se na smažení ani do polévky nehodí? Tak je neházejte na kompost, ale nasušte je. Získáte sk...

Bezlepkový koláč s arónií a chia semínky

Arónie neboli černá jeřabina se opět dostává do povědomí lidí díky jejím léčivým účinkům a vysokému obsahu vitamínů, flavonoidů, železa a vápníku. Právě te...

Rizoto na balzamiku

Balzamiko není jen kondiment na saláty, ráda ho využívám při vaření, protože varem dostane perfektní nasládlou příchuť. A ta krásně kontrastuje s hořkou če...
188
35

Ajurvéda tělem i duší jogínky Ivony

Jak ajurvédu skutečně žiji a proč ji mám tak ráda? Jaké největší nesmysly a chyby se objevují o ajurvédě v médiích? Praktické rady, tipy a doporučení pro k...
54
19

Obiloviny, luštěniny – kdy máčet a kdy ne

Které obiloviny a které luštěniny namáčet, které fermentovat a které nikoli? Jsou lepší mouky obilné nebo luštěninové? Které kdy používat a jakým se raději...