Domů > O nás > Pochvaly

Mám ohromnou radost, že hubnu

Kateřina: Začátkem ledna jsem se přihlásila do kurzu “hubneme do plavek”. Byla jsem přesvědčená, že kila dolů půjdou, jelikož jsem byla na přednášce Eva v UO a svým vystupováním mi dodala ten správný důvod, proč s tím začít. I když vše nedodržuji, jak bych měla, ale i tak se dostavily výsledky. Mám ohromnou radost. Je tomu sice měsíc, ale ani mi nevadí, že maso není součástí jídelníčku. Kávu, sladké nepotřebuji. Rodina mě podporuje v tom, že mi nenutí, abych jedla s nimi, co jim na talíř dám. I manžel si přeje něco se sebou dělat. Připravuji mu svačinky, večeře a baví ho to jíst. Věřím, že i děti časem na to přejdou, tedy dcera určitě :-), prožívá pubertu a to je dobrý důvod začít.

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Tradiční strava našich předků

Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři našich předků nejčastěji? Star...
147
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Podzimní mooncake

Mooncake, který voní podzimem, díky koření, jablíčku a ořechům. Perfektní na relax u čaje.

Dýňová pěna

Lehká, hladká a hedvábná pomazánka, kterou můžete použít na chleba, do placek nebo třeba jako dip k pečené zelenině.
51
59

Cizrna na houbách

Konečně začala skutečná houbařská sezóna. Pokud už nevíte, kam byste čerstvé hřiby přidali, vyzkoušejte cizrnu na houbách po našem. Náramná dobrota!

Jablečné mousse se skořicí

Jednoduché, rychlé, bez cukru a vajec, přitom krásně sladké. Ve chvíli, kdy je chuť na něco sladkého, máte tento osvěžující dezert hned po ruce. Příprava j...