Domů > O nás > Pochvaly

Mám se víc ráda a jsem usměvavější (Alena)

Alena: Nejen, že jsem objevila spoustu nových potravin, kombinací a možností, jak se vrátit k přírodní stravě…ale… dneska volám hurá, hurá, hurá… rodina měla volbu, zda moje fazole nebo zapečené těstoviny (dělala jsem je, ochutnala jsem je, tak vím, že byly moc dobré… :-) )…a světe div se, vybrali si všichni mé jídlo. Fazole pinto s dýní a mrkví, pohankové placky a kimchi. :-) a muž si pomlaskával, prý že dobré.
Asi 2 jídla se mi moc nepodařila, za týdny detoxu jsem “ujela” asi 3x, což je u mě výkon. Teď na svátky jsem ale hřešila víc – alkohol a sýry (hned se ozvalo slzení a rýmička), takže i více naslouchám svému tělu. Myslím, že se mám i víc ráda, protože se s nikým nedohaduji, proč a nač něco jím nebo nejím. Do dalšího roku bych ráda pokročila v sebelásce (najdu si čas na cvičení a na své koníčky! opravdu! :-)
A Vánoce byly díky přípravám nakonec opravdu méně hektické, krásně v pohodě, i když jsme těch jídel nakonec vařili trojitě, aby si každý přišel na své.
A co se týče energie, tak bych řekla, že mi narostla, cítím se víc usměvavější a v pohodě… i když ženské cykly mi dávají dost zabrat :-))))
Evičko a celý týme, a všichni, co jste tady a podporovali mě už jen třeba tím, že jste napsali něco vy… moc vám všem děkuji.

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Zahrada v září a říjnu – děláme zásoby na zimu

Září i říjen jsou ve znamení uskladňování ovoce a zeleniny. Tento rok je to dost o kličkování mezi dešti. Jsem moc ráda, že jsme za ty roky půdu přeměnili ...

Beluga na švestkách

Podzim se blíží a já si konečně začínám užívat jeho plodů a barev. Pokud máte rádi zajímavé a nezvyklé kontrasty chutí, určitě vyzkoušejte.

Veganské kkwarigochu-jjim jinak

Pikantní a voňavý pokrm inspirovaný korejským receptem, který je skvělý k rýži, těstovinám nebo třeba jako náplň do placek, záleží pouze na vaší fantazii a...

Plněná zapečená rýže

Zapečené hromádky rýže plné lahodné náplně – kdo by odolal? Křupavý povrch rýže a měkká náplň u nás měly uspěch. Jednoduchý recept z dostupných ingre...
139
18

Ajurvéda – zázračná léčebná metoda z Východu

Často se nás ptáte, zda má Jíme Jinak něco společného s ajurvédou, zda s ní souhlasíme nebo nesouhlasíme, nebo jestli se můžete podle našich jídelníčků str...

Domácí jablečný ocet – jak ho snadno vyrobit krok po kroku

Jablíček je všude plno – vyrobte si z nich snadno a rychle domácí jablečný ocet za pár korun. Je výborným dochucovadlem do salátů, omáček, polévek, m...