Domů > Zdravé recepty > Vaše recepty a fotky

Moje první svíčková v životě! A ke všemu veganská!

Uvařeno

Díky změně stravy se mi podařilo shodit zatím 20 kg a můj dříve vysoký krevní tlak se vrátil na normální hodnotu. A p...

PS: Přemýšlíš, co uvařit pro lepší postavu?

Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Pavlína
5. 9. 2018

Vypadá fakt krásně! Také jsem svíčkovou nikdy nevařila. Až teď podle Jíme jinak. A dělám ji docela často, protože se stala naším oblíbeným jídlem. Tohle jídlo sní dokonce i můj supermlsný syn.

Byla chutná!?

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

První máj – čas otevřených srdcí

První máj je tradičně spojený s láskou, přírodou a novými začátky. Udělejme si v dnešním dni čas pro malé zastavení, chvíli, kdy se zaměříme na to, co je v...
21
3

7 tipů, které byste měli vědět při vaření chřestu

Chřest je specifická zelenina, kterou je třeba pečlivě vybírat i skladovat. Mrkněte, na těchto 7 tipů.
10
3

Zvonek řepka v kuchyni

Do české přírody doputoval ze Středomoří. Víte, že v 17. století se pěstoval pro jeho bílý masitý kořen, který má nasládlou chuť?

Jarní kroupy

Velmi jednoduchý a rychlý recept, který voní jarem. Pokud máte vařené kroupy a fazole, budete mít toto jídlo na stole během chvilky.

Pesto z česnekových výhonků

I výhonky z mladého česneku, které se zalamují, aby česnek nerozkvetl, se dají skvěle využít v naší kuchyni.
47
9

Popenec v kuchyni a v domácí lékárničce

Neprávem zapomenutý pomocník našich prababiček. Jak ho poznat, kdy ho sbírat a jak s ním kouzlit v kuchyni?