Domů > O nás > Pochvaly

Naučila jsem se většinu surovin spotřebovat (Marcela)

Marcela: Tak loni jsem se naučila pesto, teď budu i sušit. Tohle by mne nenapadlo. Děkuji za inspiraci 😉 Už druhým rokem se mi daří upotřebit většinu ze zahrádky. A to jen díky vám. Když vidím jak někdo něco vyhazuje, hned mi letí hlavou, co by z toho šlo ještě udělat 😃

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

První máj – čas otevřených srdcí

První máj je tradičně spojený s láskou, přírodou a novými začátky. Udělejme si v dnešním dni čas pro malé zastavení, chvíli, kdy se zaměříme na to, co je v...
23
3

7 tipů, které byste měli vědět při vaření chřestu

Chřest je specifická zelenina, kterou je třeba pečlivě vybírat i skladovat. Mrkněte, na těchto 7 tipů.
10
3

Zvonek řepka v kuchyni

Do české přírody doputoval ze Středomoří. Víte, že v 17. století se pěstoval pro jeho bílý masitý kořen, který má nasládlou chuť?

Jarní kroupy

Velmi jednoduchý a rychlý recept, který voní jarem. Pokud máte vařené kroupy a fazole, budete mít toto jídlo na stole během chvilky.

Pesto z česnekových výhonků

I výhonky z mladého česneku, které se zalamují, aby česnek nerozkvetl, se dají skvěle využít v naší kuchyni.
47
9

Popenec v kuchyni a v domácí lékárničce

Neprávem zapomenutý pomocník našich prababiček. Jak ho poznat, kdy ho sbírat a jak s ním kouzlit v kuchyni?