Domů > O nás > Pochvaly

Počáteční panika odpadla a já vařím ráda, stále a s chutí (Cačenka)

Cačenka: Ahoj všem, Jíme Jinak miluju, počáteční panika odpadla a já vařím ráda, stále a s chutí. Zatím práce kvůli karanténě omezena, ale věřím, že to zvládnu i při standardní práci. O kurzu salátů uvažuji od začátku a dnes ráno prostě přišla ta chvíle kurz zakoupit. Jen jsem viděla videa a už teď nelituji. Hned dnes nějaký připravím. Pak dám fotku do skupiny. Děkuji Evičko, že jste. Ukázali jste mi tu všichni, jak změnit život k lepšímu.

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Fenyklový dortík bez lepku

Pokud si libujete v používání nezvyklých ingrediencí do dezertu, pak se vám tento recept bude určitě líbit. Navíc je jako vždy bez lepku, cukru a živočišný...

Cizrnový krém s houbami

Jednoduchý zahřívací krém vhodný pro podzimní a zimní období. Kořenění i pikantní, sladký i kyselý.
klub
124
5

Listopad – plakátek na ledničku

Co v listopadu jíst nejvíc, co méně a co raději vůbec? Čemu se věnovat a na čem pracovat, abychom maximálně využili potenciál, který tento měsíc nabízí? Pl...

Podzimní fazolová omáčka s dýní a rýží basmati s quinoou (kompletní talíř)

V tomto videu se naučíme, jak do 30 minut udělat kompletní večeři nebo oběd. Uvaříme si luxusní omáčku s napařenou zeleninou a basmati rýži s quinoou. Oku ...

Pomerančové bochánky

Jednoduchý a rychlý dezert. který vám díky své vůni a chuti navodí sváteční atmosféru.

Bezlepkový podzimní koláč

Podzim je v plném proudu a není nad to provonět kuchyň dobrým dezertem. Tento koláč je bez lepku, cukru i mléka a příprava nezabere mnoho času.