Domů > O nás > Pochvaly

Poděkování

Dobrý den, vaše stránky jsem objevila cca před měsícem. S manželem se stravujeme tak trochu jinak už přes rok, v takovém rozsahu, jak se stravujete vy, jsme ale začali teprve před tím měsícem. Mléčné výrobky už nekonzumujeme přes půl roku, také jsme „téměř“ nejedli žádné sladkosti (kromě 86% čokolády a občas upečeného domácího moučníku se třtinovým cukrem). Knížku od MUDr. Strnadelové Radost ze zdravých dětí máme doma už pár měsíců, vzhledem k tomu, že jsme ale ve svém okolí neznali nikoho, kdo se tak stravuje a naše stravování už takhle budilo hodně pozornosti mezi rodinou a známými, tak pro nás bylo těžké zařadit další úpravy jídelníčku. Váš web nám ale v tomto rozhodnutí hodně pomohl, protože víme, že nejsme jediný a že to doopravdy funguje, takže jsme se rozhodli nadobro skoncovat s cukrem, maso si teď dáváme max. 1x týdně, začali jsme si vařit už jen celé zrno (vločky a těstoviny teď už jen výjimečně). Máme půlročního synka, tak to je pro nás hlavní motivace, abychom ho už od mala stravovali co nejlépe. Co nás ale po tom necelém měsíci tohoto stravování nemile překvapilo, byl další úbytek váhy. Za poslední rok a půl jsme oba zhubli 10 kg a za poslední týdny další 4 kg, takže já mám teď při své výšce 171 cm necelých 53 kg (zatím pořád plně kojím). U sebe jsem nějaký úbytek čekala (dle diskuzí na webu – i když ne takový), ale u manžela mě to překvapilo, protože kromě změny stravy prošel tenhle rok kompletní řízenou detoxikací. Nevíte, co by mohlo být příčinou dalšího úbytku? Jsme oba stejně vysocí a manžel teď váží pouze o 5 kg víc, je to vůbec u chlapa normální? Celá rodina má poslední měsíce hlavní téma, jak jsme hrozně hubený a tenhle další úbytek zas akorát rozvíří další debaty o tom, jestli nejsme nemocní, jestli nebude malému něco chybět atd. Jsme hrozně rádi za váš web, je to pro nás velkou inspirací a taky hlavně podporou, že to co děláme, je správné. Škoda, že tenhle názor nesdílí nikdo z naší rodiny. A to až se dozví, jak chceme stravovat našeho malého, tak to bude vůbec těžké…

Autor: Paulina

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

S radostí pečuji o stránky Jíme Jinak, točím a stříhám videa, fotím jídla, vyrábím naše online kurzy a mnoho dalšího. Jídelníček Jíme Jinak mám vyzkoušený na vlastní kůži a ke klasickému už bych se nevrátil. Taky díky tomu, že mi Eva vaří samé dobroty!😉

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Zahřívající pohankové rizoto s řepou a dýní

Potřebujete se zahřát! Připravte si rizoto z pohanky, červené řepy a dýně – recept plný zdravých surovin a lahodných chutí. S tímto receptem si rychl...
107
1

Nastává zimní Slunovrat – moc temných sil vrcholí. Jak slavíte Kračun?

Víte, proč naši předci házeli hrách na zeď? A jaké další zvyky prováděli, když přišel zimní Slunovrat a začátek astrologické zimy? Proč byl tento den pro n...

Vánoční dýňová polévka

Tenhle dýňový krém má krásnou barvu a úžasnou vánoční vůni. Skvěle se hodí pro sváteční chvíle a určitě bude chutnat i vašim hostům. Je s ní minimum práce ...

Nejlepší zdroje bílkovin pro zdravé ledviny

Ledviny hrají zásadní roli v udržování celkové rovnováhy organismu. Co ve stravě potřebují, aby nám mohly co nejdéle dobře sloužit? V článku si posvítíme n...
304
15

12 vánočních nocí: Posvátná tradice živá i v dnešní době

Zajímá vás tajemná tradice dvanácti vánočních nocí spojující pohanské zvyky, přírodní cykly a duchovní praxi? Přečtěte si o propojení minulosti, přítomnost...
29
4

Když okurka otevře dveře do dětství

Povídání o pozornosti, jídle a duši. Občas stačí jediná chuť a otevře se v nás něco, co bylo roky zavřené.