Domů > O nás > Pochvaly

Přerod tetičky Tsunami na tanečnici salsy pokračuje.

Evi, Helčo. Co jste mi to udělaly! Místo práce jsem v kuchyni a experimentuji. Včera se na mě v japonské prodejně dívali jako na zapasnici v sumo, která si chce sama uvařit svou miso polévku a suchi, od 9 ranní připravuji polévku a sliním, pro sebe si vařím :-O, neuvěřitelné a baví mě to! Ve 14 jsem seděla u soybelly a sledovala jak dělá mléko=lepší než TV s PC dohromady. Mám v bříšku kukuřičnou kaši z mandlového mléka, jen mi chyběla sladěnka, nu vrazila jsem tam med. Mňam to bylo. Až teď mi došlo, že jsem naprosto zapoměla na omaštění. Všem z víkendového kurzu děkuji jste pro mne inspirací ke změně a věřte to v 57 letech a mých kilech není lehké, díky. Až budou změny viditelné napíši svůj příběh.

Autor: PavlaH

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Halušky miš maš

Mám ráda jídla typu “míchanice”, tady je jedna z mých oblíbených. Pokud si uvaříme oves s předstihem, je jídlo i poměrně rychle hotové.

Domácí sardinské gnocchi – malloreddus

Domácí sardinské gnocchi malloreddus – klasika a srdcovka sardinské kuchyně. A když je venku nevlídno, je to ideální chvíle schovat se domů a užít si relax...

Semínkové bezlepkové karbanátky

Karbanátky bez masa, vajec, pečené v troubě a obalené ve směsi semínek. Zdravá pochoutka, kterou si můžete dopřát k zelenině, omáčkám, do sendvičů, jednodu...

Rychlé zeleninové sushi

Rychlé a jednoduché sushi, připravené během chviličky, skvělé jako zdravá svačina i občerstvení pro hosty.

Krémový sýr v barevném pepři

Krémový sýr v pepři připravíte během chvíle a zaručeně si pochutnáte. Skvěle se hodí ke kváskovému pečivu či křupavým krekrům.
13
2

Japonská kuchyně – 3. díl -nástroje a náhražky

Japonská kuchyně je směsicí tradice, přesnosti a srdce, a nástroje jsou klíčovou součástí tohoto kouzla. Ale pravda? Nemusíte mít sbírku drahých nástrojů, ...