Domů > Magazín > Blog

Prodej mlékovaru Soyabella v České Republice

Na vaše četné dotazy, kdy bude opět v prodeji mlékovar Soyabella, musíme říct, že nevíme. Výrobce má vyvíjet inovovaný model, ale v prodeji ještě není.  Původní model není v ČR ani jinde v Evropě už k sehnání. Testujeme s Helčou několik různých mlékovarů, ale popravdě řečeno, žádný zatím není tak dobrý jako Soyabella, tak vám nemůžeme ani žádný další doporučit. Jakmile narazíme na vhodný mlékovar, nebo když přijde výrobce s novým modelem Soyabelly, budeme vás o tom na stránkách hned informovat.

 

DETOX SADA NA PODZIM
Jak se zbavit únavy, vyhnout rýmám a na podzim neztloustnout.
Stáhni si ZDARMA

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

smaj.lik
20. 10. 2017

Můžu se prosím zeptat zda nemáte nějaké zkušenosti s MioMatem ?Děkuju

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, zda nemáte nějaké aktuální informace o prodeji Soyabelly v ČR? Děkuji

Petra

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Tradiční strava našich předků

Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři našich předků nejčastěji? Star...
147
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Podzimní mooncake

Mooncake, který voní podzimem, díky koření, jablíčku a ořechům. Perfektní na relax u čaje.

Dýňová pěna

Lehká, hladká a hedvábná pomazánka, kterou můžete použít na chleba, do placek nebo třeba jako dip k pečené zelenině.

Cizrna na houbách

Konečně začala skutečná houbařská sezóna. Pokud už nevíte, kam byste čerstvé hřiby přidali, vyzkoušejte cizrnu na houbách po našem. Náramná dobrota!

Jablečné mousse se skořicí

Jednoduché, rychlé, bez cukru a vajec, přitom krásně sladké. Ve chvíli, kdy je chuť na něco sladkého, máte tento osvěžující dezert hned po ruce. Příprava j...