Domů > O nás > Pochvaly

“Rada”nebo spíš”povzbuzení “?

Dobrý den!Včera jsem k vám zavítala poprvé a jsem úplně nadšená!Jen nevím,jestli stojí za to “začítJJ”po60letech věku.Co myslíte,”vyplatí”se ještě začínat se stravovat”takto zdravě”??Aby nás pak nemuseli odstřelit!Ne, to byl vtip,ale nevím,jak budu schopná to všechno dodržovat a co na to řekne manžel.Já však žádné vážné zdravotní problémy nemám,jen bych mohla zhubnout(věk62,5,163cm,60kg),ale muž(61let,173cm,80kg)má vysoký tlak,bere na něj prášky a nějaké kilo by mohl taky shodit.Děkuji za odpověď a “za povzbuzení”!! Jana

Autor: Jana Oppolzerová

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

7 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Jani, to je skvělé, gratulujeme k chuti do změn. To se ve Vašem věku zase tak často nevidí. Spíš narážíme na rozmrzelé šedesátníky, co hlásají, že změny už nemá cenu dělat a že už je to všechno stejně jedno. Ale když už se nějaký takový odvážlivec najde, pak to stojí za to. Vyplatí se to v každém věku. Já říkám i ve sto letech, i kdyby jen proto, aby člověk odcházel z tohoto světa se ctí, v klidu a bez bolesti. A to právě strava zařídí. No a Vy na to máte ještě 40 let času, které si můžete užívat aktivně a s energií. Místo braní léků můžete dělat věci, na které my pracující matky nemáme čas :-) Takže naše povzbuzení máte v každém případě a doporučujeme vzít to zlehka a postupně ubírat ty nejvíce nezdravé věci a stejně zlehka zařadit ty nové zdravé suroviny. Manžel aspoň neutrpí šok. Ať je Vám dobře a ať vám oběma chutná!

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Zahřívající pohankové rizoto s řepou a dýní

Potřebujete se zahřát! Připravte si rizoto z pohanky, červené řepy a dýně – recept plný zdravých surovin a lahodných chutí. S tímto receptem si rychl...
107
1

Nastává zimní Slunovrat – moc temných sil vrcholí. Jak slavíte Kračun?

Víte, proč naši předci házeli hrách na zeď? A jaké další zvyky prováděli, když přišel zimní Slunovrat a začátek astrologické zimy? Proč byl tento den pro n...

Vánoční dýňová polévka

Tenhle dýňový krém má krásnou barvu a úžasnou vánoční vůni. Skvěle se hodí pro sváteční chvíle a určitě bude chutnat i vašim hostům. Je s ní minimum práce ...

Nejlepší zdroje bílkovin pro zdravé ledviny

Ledviny hrají zásadní roli v udržování celkové rovnováhy organismu. Co ve stravě potřebují, aby nám mohly co nejdéle dobře sloužit? V článku si posvítíme n...
302
15

12 vánočních nocí: Posvátná tradice živá i v dnešní době

Zajímá vás tajemná tradice dvanácti vánočních nocí spojující pohanské zvyky, přírodní cykly a duchovní praxi? Přečtěte si o propojení minulosti, přítomnost...
28
4

Když okurka otevře dveře do dětství

Povídání o pozornosti, jídle a duši. Občas stačí jediná chuť a otevře se v nás něco, co bylo roky zavřené.