Domů > O nás > Pochvaly

“Rada”nebo spíš”povzbuzení “?

Dobrý den!Včera jsem k vám zavítala poprvé a jsem úplně nadšená!Jen nevím,jestli stojí za to “začítJJ”po60letech věku.Co myslíte,”vyplatí”se ještě začínat se stravovat”takto zdravě”??Aby nás pak nemuseli odstřelit!Ne, to byl vtip,ale nevím,jak budu schopná to všechno dodržovat a co na to řekne manžel.Já však žádné vážné zdravotní problémy nemám,jen bych mohla zhubnout(věk62,5,163cm,60kg),ale muž(61let,173cm,80kg)má vysoký tlak,bere na něj prášky a nějaké kilo by mohl taky shodit.Děkuji za odpověď a “za povzbuzení”!! Jana

Autor: Jana Oppolzerová

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

7 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Jani, to je skvělé, gratulujeme k chuti do změn. To se ve Vašem věku zase tak často nevidí. Spíš narážíme na rozmrzelé šedesátníky, co hlásají, že změny už nemá cenu dělat a že už je to všechno stejně jedno. Ale když už se nějaký takový odvážlivec najde, pak to stojí za to. Vyplatí se to v každém věku. Já říkám i ve sto letech, i kdyby jen proto, aby člověk odcházel z tohoto světa se ctí, v klidu a bez bolesti. A to právě strava zařídí. No a Vy na to máte ještě 40 let času, které si můžete užívat aktivně a s energií. Místo braní léků můžete dělat věci, na které my pracující matky nemáme čas :-) Takže naše povzbuzení máte v každém případě a doporučujeme vzít to zlehka a postupně ubírat ty nejvíce nezdravé věci a stejně zlehka zařadit ty nové zdravé suroviny. Manžel aspoň neutrpí šok. Ať je Vám dobře a ať vám oběma chutná!

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Horská čočka na smetaně

Lehce pikantí a přesto krémová, přesně taková je horská čočka na smetaně. Lze nakombinovat s různými obilovinami, ale také s plackami či těstovinou. Zahřej...

Třené cukroví

Hledáte na poslední chvíli rychlé a jednoduché cukroví? Potom zkuste toto třené cukroví. Příprava zabere chvilku a taktéž pečení. Pak už je jen na vás, jes...

Jídlo versus stres: Nejdřív zklidni mysl.

Často si myslíme, že zdravotní potíže, nadváha nebo chronická únava vznikají hlavně kvůli „nesprávnému stravování“. Jen málokdo si ale všimne druhé části p...

Lískooříškové kuličky bez lepku

Cukroví na poslední chvíli a nebo třeba mlska k odpolednímu šálku čaje? Oboje skvěle tyto lískooříškové kuličky splňují.
15
30

Už máte vánoční stromeček? Poradíme, jak se o něj starat, aby co nejdéle vydržel

Bez stromečku nebo ozdobené větve si neumíme Vánoce vůbec představit. Poradíme vám, jak se správně o stromeček starat, aby vám vydržel co nejdéle.

Portobello katsu kari

Masité klobouky velkých žampionů se na tento pokrm velmi hodí. Je to takový fusion recept. Japonská kuchyně se zde snoubí s indickou a také s naší fantazií...