Domů > Jak začít > Inspirace

Rýže s tofu a hiziky kondimentem

Hlavní jídloRychlovka vhodná jako lehká večeře.

Celozrnná rýže posypaná gomasiem z dýňových semínek, “přírodní” osmažený tofu plátek, hiziky kondiment se sušeným daikonem, mrkví a zázvorovou šťávou, blanšírované zelí s dresingem z bílého tofu a nastrouhaného daikonu

DETOX SADA NA PODZIM
Jak se zbavit únavy, vyhnout rýmám a na podzim neztloustnout.
Stáhni si ZDARMA

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Tak to platí i u nás :) jen bohužel na kondimenty většinou nezbývá čas, a tak spotřeba neroste tak prudce. Ale jakmile se nějaká kreace na téma kondiment z řasy zrodí, mělo by jí být aspoň jednou tolik, protože bezpečně celá zmizí a ještě je po ni poptávka ;-) tuhle taky určitě zkusím…

Kondiment z hiziky je skvělý. Dřív jsem jedla řasy jen v polévce nebo nějakém jídle. A když jsem objevila kondimenty z řas, značně stoupla jejich spotřeba :-)

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Bezlepkový koláč s arónií a chia semínky

Arónie neboli černá jeřabina se opět dostává do povědomí lidí díky jejím léčivým účinkům a vysokému obsahu vitamínů, flavonoidů, železa a vápníku. Právě te...

Rizoto na balzamiku

Balzamiko není jen kondiment na saláty, ráda ho využívám při vaření, protože varem dostane perfektní nasládlou příchuť. A ta krásně kontrastuje s hořkou če...
185
35

Ajurvéda tělem i duší jogínky Ivony

Jak ajurvédu skutečně žiji a proč ji mám tak ráda? Jaké největší nesmysly a chyby se objevují o ajurvédě v médiích? Praktické rady, tipy a doporučení pro k...
53
19

Obiloviny, luštěniny – kdy máčet a kdy ne

Které obiloviny a které luštěniny namáčet, které fermentovat a které nikoli? Jsou lepší mouky obilné nebo luštěninové? Které kdy používat a jakým se raději...
40
19

Vařte sezónně – má to spoustu výhod! Víte, jak na to?

Už jste začali vařit podzimně? Nebo je to pro vás vyšší dívčí a vaříte celý rok to samé? Má to velké výhody přizpůsobit se ročnímu období. Když si budete v...

Cítil jsem se jako chodící mrtvola (Zdeněk, 47 let)

Více než 20 letech nočních služeb, stres a nezdravý životní styl, to vše se podepsalo na mém zdraví natolik, že mé tělo doslova volalo po změně. Byl jsem z...