Domů > Jak začít > Inspirace

Rýže s tofu a hiziky kondimentem

Hlavní jídloRychlovka vhodná jako lehká večeře.

Celozrnná rýže posypaná gomasiem z dýňových semínek, “přírodní” osmažený tofu plátek, hiziky kondiment se sušeným daikonem, mrkví a zázvorovou šťávou, blanšírované zelí s dresingem z bílého tofu a nastrouhaného daikonu

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Tak to platí i u nás :) jen bohužel na kondimenty většinou nezbývá čas, a tak spotřeba neroste tak prudce. Ale jakmile se nějaká kreace na téma kondiment z řasy zrodí, mělo by jí být aspoň jednou tolik, protože bezpečně celá zmizí a ještě je po ni poptávka ;-) tuhle taky určitě zkusím…

Kondiment z hiziky je skvělý. Dřív jsem jedla řasy jen v polévce nebo nějakém jídle. A když jsem objevila kondimenty z řas, značně stoupla jejich spotřeba :-)

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Tempura – fritovaná zelenina v těstíčku

Fritovaná zelenina v těstíčku je opravdu lahůdka. Je to jeden ze způsobů, jak dostat do odpůrců zeleniny zeleninu tak, aby si to nevšimli a pochutnali si. ...

Špagety s kapary

Jednoduchý recept určený milovníkům špaget, rychlého jídla a italské kuchyně.

Batátové halušky s “bryndzou” a vypraženou “slaninou”

Halušky s bryndzou a slaninou jsou prostě klasika, ale lze ji připravit i jinak, a to nejen bez mléka, ale i bez masa. Na této zdravé variantě si zaručeně ...

Výroba voskovaných ubrousků snadno a rychle

Vyrobte si s námi přírodní obal na svačiny do školy, práce nebo na výlet. Výroba voskovaných ubrousků je velmi snadná, zvládne ji opravdu každý.

Kořeněná červená řepa

Červená řepa je výborná a zdravím nabitá zelenina. Vyzkoušejte ji v této verzi, která uspokojí mlsné jazýčky všech milovníků pikantních chutí a pokrmů voní...

Fazolový nákyp

Tento recept je něco mezi nádivkou a nákypem, je velmi dobrý i vychladlý s jakoukoliv zeleninou nebo salátem. Ideální jídlo pro přechod mezi létem a podzim...