Domů > Jak začít > Inspirace

Rýže s tofu a hiziky kondimentem

Hlavní jídloRychlovka vhodná jako lehká večeře.

Celozrnná rýže posypaná gomasiem z dýňových semínek, “přírodní” osmažený tofu plátek, hiziky kondiment se sušeným daikonem, mrkví a zázvorovou šťávou, blanšírované zelí s dresingem z bílého tofu a nastrouhaného daikonu

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Tak to platí i u nás :) jen bohužel na kondimenty většinou nezbývá čas, a tak spotřeba neroste tak prudce. Ale jakmile se nějaká kreace na téma kondiment z řasy zrodí, mělo by jí být aspoň jednou tolik, protože bezpečně celá zmizí a ještě je po ni poptávka ;-) tuhle taky určitě zkusím…

Kondiment z hiziky je skvělý. Dřív jsem jedla řasy jen v polévce nebo nějakém jídle. A když jsem objevila kondimenty z řas, značně stoupla jejich spotřeba :-)

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Nepečené arašídové košíčky (bez lepku)

Máte rádi arašídy? Pak je tento recept přesně pro vás. A co víc, tento dezert je bez lepku i cukru a příprava je rychlá a jednoduchá.
48
59

Jak u nás balíme vánoční dárky

Dnes se na balení dárků dívám jinak než když jsem byla malá, v pubertě nebo pracovala jako manažerka. Velkou změnu v myšlení u mě odstartovala změna stravy...
7
1

Bezdomovcem snadno a rychle

O čem se u nás doma hodně mluví a co se děje kome nás? Tohle je téma našeho letošního Adventu.

Vánoční provensálské sušenky (slané)

Jste přeslazení a dali byste si něco slaného? Žádný problém, udělejte si slané bylinkové sušenky. Hodí se na Vánoce i na silvestrovské občerstvení.

Pečená glazovaná zelenina

Potěšte svoje chuťové buňky slaďoučkou zeleninou. Takto upravenou ji vezmou na milost i zarytí odpůrci zeleniny.

Bezlepková vánoční “tvarohová” štola

Alternativa na známý vánoční moučník, tentokrát v bezlepkové variantě. Ovoce a oříšky můžete obměňovat dle chuti a zásob.