Domů > Magazín > Jídlo pod lupou

Skvělé české superfoods pro levné vaření

sezóna podzim

Že je zdravé vaření drahé? U nás ne. Podívejte se na skvělé tipy z kuchyně Jíme Jinak!

V tomto videu vám ukážeme

  • Jaké české superfoods najdete v létě a na podzim
  • Jak je zpracovat
  • Proč je vaření podle Jíme Jinak levné

Mrkněte také na srovnání jak drahé je jíst podle Jíme Jinak, jak zavařovat a nakládat bez cukru, na naše zdravé jídelníčky, recepty nebo kurz Jíme Jinak zdarma.

 

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

44 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Mně to video nejde spustit, zkoušela jsem na třech různých zařízeních:-( není někde článek?

Lenka Kunčarová
30. 8. 2023

Bezva nápady!!! Jak vyrobit tu sušenou řepu?

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

klub
33
15

Jak na pickles – praktické rady, aby se zaručeně povedlo

Domácí kvašená zelenina je vitamínová bomba, skvělé probiotikum a její výroba rozhodně není žádná věda! Nepotřebujete na to žádné speciální pomůcky, všechn...
20
7

Kašel, rýma a chřipka: Proč je máme?

Na podzim jsou citlivé plíce a tlusté střevo. Pokud je nemáme v pořádku, pocítíme to na průduškách. Hrozí kašel, rýma a chřipka. Na vině obvykle není stude...
40
6

Praktický seznam: kdy je která zelenina a ovoce v sezóně

Že jíst sezónní potraviny nám přináší mnoho benefitů, o tom jistě není pochyb. Víte ale, kdy se která zelenina a ovoce sklízí a je k mání ještě čerstvá a s...
11
4

4 tipy, jak si naplno užít podzim

Máme tu podzim. Hojnost ovoce a zeleniny, kouzlo vínové a zlatavé barvy, šustící listí lákající k procházkám a pochmurné počasí. Jak si ho užít a naplno vy...
28
2

Ruku v ruce s tradicemi aneb posvícení a hody

“To je zlaté posvícení, to je zlatá neděle. Máme maso a zas maso, k tomu kousek pečeně.” Tak je to v říkance, kterou známe z dětství. Škoda, že...