Máslo

21
64

Krupicová kaše bez lepku (vegan)

Krupicová kaše je vzpomínkou na dětství… Zkuste ji ve zdravém podání bez lepku, živočišných produktů a bez bílého cukru. Chutná skvěle stejně jako ta...
7

Toto všechno s námi dělají moderní potraviny

Zaměřili jsme se na 7 nejčastěji konzumovaných moderních vynálezů potravinářského průmyslu a jaké mají dopady na naše tělo! Nejíte je náhodou také?
15
15

Fenomén dnešní doby: nízkosacharidová lowcarb strava

Žádné nebo minimum sacharidů ve stravě. Raději maso a tuky. To je fenomén dnešní doby. Slyšeli jste již o low carb způsobu stravování? Pojďme si ho předsta...
62
8

19 TOP tipů, jak využít sezamovou pastou tahini

Tahini nebo-li sezamové máslo se hodí téměř do každého receptu! Dodá krémovitost a pozvedne chuť každého pokrmu. Sdílíme s vámi 19 tipů, kam nejčastěji tah...

Přeučit dítě na jinou stravu stojí za to (Stáňa, 37 let)

Přeučit dítě zvyklé na mléčné výrobky a pečivo není snadné. Stáňa si to vyzkoušelo u starší dcery, která byla kvůli nemocem víc doma než ve školce. Teď je ...

Domácí probiotické rostlinné máslo (bez laktózy)

Chybí vám v rostlinné stravě klasické máslo? Tak si ho doma vyrobte. A pokud ho chcete posunout ještě o level výš, tak do něj přidejte probiotika. Mrkněte,...
16

Máslo s čipem

Víte, kolik stojí máslo? A víte, že na něj teď dávají čip proti ukradení? Teda aspoň u nás. Prý se máslo krade, tak proto.
klub
30
66

Jak je to s tuky – přítel nebo nepřítel?

Tuky jsou ve stravě velmi důležitou součástí a je třeba jim věnovat patřičnou pozornost. Tuky jsou však i zrádné a může vadit jak jejich nadbytek, tak nedo...