Domů Téma Místo brambor

místo brambor

Fazole s batátem a lopuchem

Rychlé jídlo z velkých bílých fazolí je skvělou alternativou ke guláši. Hodí se k plackám i k rýži.

Cizrnovo-batátové pyré s pažitkou

Jednoduché pyré z batátů a cizrny je raz dva hotové. Chutí připomíná bramborovou kaši, ale můžete si ho udělat ostřejší nebo dochutit jako hummus....

Topinamburový krém s čerstvými bylinkami

Jemňoučký krém z topinambur a pastiňáku je sladký a chutná jako smetanový. Díky čerstvým bylinkám krásně voní a promění se v hotovou delikatesu, i...

Zapékané batáty

Zapékané batáty patří mezi skutečné delikatesy. Tato v sobě zahrnuje i obilovinu a luštěninu a navíc skvěle voní po čerstvých bylinkách. Vy a vaši...

Plněné jáhlové knedlíky s mungo kaší a lotosovým kořenem

Oblíbená česká klasika jinak a zdravěji. Zkuste tuto verzi plněných knedlíků bez lepku, v netradiční, ale lahodné kombinaci s kaší z mungo fazolek a...

Alú rajma

V klasickém indickém Alú jsou brambory. My máme úrodu topinambur, patizonů a dýní, takže jsem připravila svoji verzi. Pokrm sklidil velké ovace a indickou...

Dýňové krokety

Jednoduchý recept z mála ingrediencí a přitom opravdu chutný. Začíná období dýní, tak vyzkoušejte a dejte vědět, jak vám chutnalo.

Ligurská jednoduchá panissa

Ligurská panissa je vynikající přílohou. S receptem si můžete opravdu pohrát a obměňovat do nekonečna.

Světelný kořen – zázračná zelenina

Světelný kořen neboli jam čínský nebo také smldinec čínský  (lat. Dioscorea batatas) je rostlina pocházející z Číny. Ačkoli v Číně je známa a používána...

Plněné pečené batáty zapečené s tofu

Luxusní jídlo, které v v chladných dnech zahřeje a potěší chuťové buňky. Zkuste tento recept na zdravý a lahodný zapečený pokrm a udělejte tak...

Míchané batáty s kysaným zelím

Dokonalá kombinace kysaného zelí, batátů a smetanovo-hořčicové zálivky. Jednoduchý a rychlý pokrm, na kterém si pochutná celá rodina.

Pečený jáhlový knedlík ala americké brambory

Máte rádi americké brambory, ale nedělají vám dobře nebo si hlídáte postavu? Máme pro vás chutnou bezlepkovou variantu. U nás v zimě patří k...
Téma: fit recepty, bezlepkové menu, veganské recepty, bez sóji, bylinky, česnek, hlávkové zelí, umeocet, brmborová kaše, kvašené zelí, mungo fazole, jak vařit s tofu, rostlinná smetana, dýně, svačina, jáhlové knedlíky, bezlepková jídla, zapékané pokrmy, Pečené batáty plněné míchaným tofu, mungo fazolky, zapečený brambor, příkrmy, místo pečiva, kaše z batátu, jídlo s sebou, bezlepkové chuťovky, čočka, jak posílit slezinu, vegan pomazánka, marinované tofu, zapečené batáty, místo uzeného, plněné knedlíky, fitness recepty, bezlepkové, tofu, veganství, lesní pažitka, cizrnová mouka, červené fazole, citronová šťáva, jak posílit čchi, mletý koriandr, plněné batáty, zdravý knedlík, topinamburová polévka, do školy, bramborové jídlo, pečené brambory, bezlepkové knedlíky, polévka, cizrna, jak jíst světelný kořen, Indie, bez masa, květák, slané chuťovky, kmín, knedlík z jáhel, fitness, bezlepkové pokrmy, fazolové kari, jáhelné knedlíky, marinovaný tempeh, tofunéza, bio citronová šťáva, květ rozmarýny, kari pasta, jak posílit plíce, chuťovka, bombay alú, Slaná chuťovka, černá rýže, dip z cizrny, jak použít tofu, hořčice, mletá hořčice, recepty s tofu, uzené tofu, veganské jídlo, čerstvé bylinky, děti, světelný kořen, pohmoždění, jak posílit ledviny, veganská strava, zapečené pokrmy, tymián, cizrnová kaše, celiak, pečené batáty, zdravé knedlíky, italská kuchyně, topinambury, jak uvařit světelný kořen, luštěninová pomazánka, vegansky zdravě, saturejka, vegetariánské recepty, petrželka, kaše z mungo, luštěniny, pomazánka, bez vajec, otoky, bez lepku, krokety, bob zahradní, top recepty, finger food, brambora, pohoštění, knedlíky s uzeným, dýňové kuličky, kysané zelí, veganské menu, knedlíky bez lepku, jak pěstovat světelný kořen, sezóna jaro, květ rozmarýnu, rýže, místo brambor, vegetariánství, ligurie, sezóna podzim, original JJ, cizrnová pomazánka, lahůdkové droždí, míchané tofu, Klub Jíme Jinak, bezlepková dieta, jak použít topinambury, bez vajíčka, humus, zelí, fazole červená ledvina, ABKM, místo masa, petržel, jak posílit imunitu, bezlepkové recepty, brambory, jak chutná, fazole, pečený knledlík, rostlinný jogurt, zdravé recepty, fazole mungo, kurkuma, smažený tempeh

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?