Domů Téma Místo brambor

místo brambor

Dýňové krokety

Jednoduchý recept z mála ingrediencí a přitom opravdu chutný. Začíná období dýní, tak vyzkoušejte a dejte vědět, jak vám chutnalo.

Šťouchané jáhly s dýní

Někomu chutná jako by byla s vajíčkem, někomu jako alternativa bramborové kaše. My si dáváme tyhle jáhly buď  jako přílohu k hlavnímu jídlu nebo...

Fazole s batátem a lopuchem

Rychlé jídlo z velkých bílých fazolí je skvělou alternativou ke guláši. Hodí se k plackám i k rýži.

Cizrnovo-batátové pyré s pažitkou

Jednoduché pyré z batátů a cizrny je raz dva hotové. Chutí připomíná bramborovou kaši, ale můžete si ho udělat ostřejší nebo dochutit jako hummus....

Topinamburový krém s čerstvými bylinkami

Jemňoučký krém z topinambur a pastiňáku je sladký a chutná jako smetanový. Díky čerstvým bylinkám krásně voní a promění se v hotovou delikatesu, i...

Zapékané batáty

Zapékané batáty patří mezi skutečné delikatesy. Tato v sobě zahrnuje i obilovinu a luštěninu a navíc skvěle voní po čerstvých bylinkách. Vy a vaši...

Plněné jáhlové knedlíky s mungo kaší a lotosovým kořenem

Oblíbená česká klasika jinak a zdravěji. Zkuste tuto verzi plněných knedlíků bez lepku, v netradiční, ale lahodné kombinaci s kaší z mungo fazolek a...

Alú rajma

V klasickém indickém Alú jsou brambory. My máme úrodu topinambur, patizonů a dýní, takže jsem připravila svoji verzi. Pokrm sklidil velké ovace a indickou...

Ligurská jednoduchá panissa

Ligurská panissa je vynikající přílohou. S receptem si můžete opravdu pohrát a obměňovat do nekonečna.

Světelný kořen – zázračná zelenina

Světelný kořen neboli jam čínský nebo také smldinec čínský  (lat. Dioscorea batatas) je rostlina pocházející z Číny. Ačkoli v Číně je známa a používána...

Plněné pečené batáty zapečené s tofu

Luxusní jídlo, které v v chladných dnech zahřeje a potěší chuťové buňky. Zkuste tento recept na zdravý a lahodný zapečený pokrm a udělejte tak...

Míchané batáty s kysaným zelím

Dokonalá kombinace kysaného zelí, batátů a smetanovo-hořčicové zálivky. Jednoduchý a rychlý pokrm, na kterém si pochutná celá rodina.

Pečený jáhlový knedlík ala americké brambory

Máte rádi americké brambory, ale nedělají vám dobře nebo si hlídáte postavu? Máme pro vás chutnou bezlepkovou variantu. U nás v zimě patří k...
Téma: čtenářské recepty, zapečená zelenina, top recepty, česká klasika, chuťovka, ligurie, mezinárodní kuchyně, humus, mungo, indickérecepty, květ rozmarýnu, bez chemie, bramborová kaše, recepty a videa, americké brambory, basmati, saturejka, bez laktózy, bez vajíčka, luštěniny, marinované tofu, vegan pomazánka, jak jíst světelný kořen, průjem, fazole mungo, bezlepková dieta, bezlepkový knedlík, strouhanka, červené fazole, polévky, bombay alú, tempeh, kuskus, brambora, jak posílit čchi, květ rozmarýny, bezlepkové pokrmy, bez mléka, jáhelné knedlíky, Pečené batáty plněné míchaným tofu, lotosový kořen, hummus z pečené zeleniny, fitness recepty, knedlík z jáhel, sezóna podzim, vegetariánské recepty, kurkuma, zdravý knedlík, houby, original JJ, fazole, slané pohoštění, jak pěstovat světelný kořen, kari, snídaně, hummus, jáhly, bylinky, pastiňák, zdravé recepty, vegetariánství, citronová šťáva, fitness, polévka, bezlepkové, příkrmy, kaše z batátu, mletý koriandr, zapékané pokrmy, cizrnová kaše, do školy, paprika, kmín, luštěninová pomazánka, tofunéza, pohoštění, mungo fazolky, indická kuchyně, čočka, topinambur, fitness strava, olivový olej, recepty s tofu, bio citronová šťáva, celiakie, zapečené brambory, kysané zelí, žampiony, Itálie, místo brambor, Slaná chuťovka, chuťovky, petržel, batát, kaše z mungo, veganské recepty, jak uvařit světelný kořen, květák, vegan, světelný éter, svačinka, bezlepková jídla, pažitka, bezlepkové recepty, příloha, veganství, jak chutná, uzené tofu, dip z cizrny, sezóna jaro, děti, fit strava, světelný kořen recepty, bob zahradní, ligurská kuchyně, smažený tempeh, fazole červená ledvina, rostlinná smetana, krémové polévky, bezlepkové chuťovky, jak použít topinambury, veganská strava, kvašené zelí, rýže, bez brambor, jak posílit imunitu, mrkev, kukuřičná mouka, kari pasta, bez masa, curry, plněné batáty, zapečený brambor, do práce, dip, jak posílit plíce, pomazánka, tofu, cizrnová pomazánka, bez cukru, na pohoštění, pomazánka z cizrny, čerstvé bylinky, konopné semínko, plněné knedlíky, bez vajec, jak posílit ledviny, cizrna, jáhlová kaše, knedlíky z jáhel

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?