Polévka
31
14
Cizrnový krém s houbami
Jednoduchý zahřívací krém vhodný pro podzimní a zimní období. Kořenění i pikantní, sladký i kyselý.
44
26
Sytá zahřívací polévka
Sytá hustá polévka, která díky kombinaci uzené papriky a kokosového mléka překvapí svou lahodnou chutí. S kouskem kváskového pečiva skvěle zasytí.
Hlavní jídla
klub
42
21
Dýňový Tantanmen
Tantanmen ramen je japonská verze receptu dan dan noodles. Já jsem ho zkusila připravit z dýně a výsledek mě nadchl. Věřím, že si pochutnáte i vy.
40
10
Čočkové ragú
Tento jednoduchý recept vám může posloužit všelijak, hustý jako omáčka, řidší jako polévka, rozmixovaný na krém. Záleží jen na vás.
40
13
3 nejoblíbenější světové podzimní polévky
Je tu podzim a s ním i ochlazení, únava, chřipky a úbytek energie. Pravý čas na podzimní polévky, které dodají energii, zasytí, uspokojí a zahřejí – ...
Polévky
klub
44
37
Nejlepší rajčatová polévka bez rajčat
Tomatová polévka patří k našim nejoblíbenějším. Děláme ji však bez rajčat, bez cukru a nezahušťujeme ji moukou. Přesto je k nerozeznání od pravé rajské a n...
20
21
Krémová polévka z dýně a batátů
Uzrála mi první dýně a tak jsem v rychlosti vykouzlila zase jiný druh dýňové polévky.
6
5
Polévka z pytlíku
Ano, je to polévka z pytlíku, ale ne taková, jaká vás okamžitě napadne. Takovou určitě na stránkách nenajdete. Použijeme pytlíček čaje Yogi. Když jsem si p...
Cazzarielli s fazolemi
Méně známý, starý pokrm, jednoduchý a výživný, pro milovníky italské tradiční kuchyně. Vyzkoušejte a pochutnejte si na lahodné kombinaci domácích těstovin ...
150
2
Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí
Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...
17
12
Domácí houbové koření z bedly
Nestíháte smažit bedlové řízky nebo je vám líto nožiček, které se na smažení ani do polévky nehodí? Tak je neházejte na kompost, ale nasušte je. Získáte sk...
15
16
Špičková polévka ze špiček
Tyhle malé voňavé houbičky na zahradě či na poli kdekdo přejde, protože je považuje za prašivky. Jaká škoda! Krásně voní, jsou lehce stravitelné a z obyčej...