Domů > O nás > Pochvaly

Webové stránky JJ jsou návykové!

Annabirke-semerakova: Také já nyní, po ukončení kurzu, děkuji Evičce, Helence a Romanovi za skvělou práci. Budiš sláva pracovním týmům jako je ten jejich!!! !:-)
Co se týče mě, v únoru jsem cítila intenzivní potřebu začít něco dělat jinak, ale nevěděla jsem,co přesně by to mělo být. Co třeba jít k podstatě a začít jinak jíst? Řekla jsem si a rozpomněla se na rodinku ze Sázavy. Dostala jsem k tomu, stát se na chvíli součástí rodiny, která fungovala naprosto dokonale. Připadala jsem si jako Anička v říši divů. Čekala jsem, že se Eva nehne z kuchyně, ale opak byl pravdou. Mám pocit, že víc času trávila v kanceláři a na zájmových kroužcích holek. Spolu s Romanem se krásně doplňovali, vše v klidu stíhali a ještě měli čas na rodinné výlety i na kulturu. Jejich domácí učení mě doslova fascinovalo. Podle mě do síně slávy patří oni. Nejen za to, co prospěšného dělají, ale i za to, že co hlásají to skutečně žijí. :-) Kurz skončil a já budu pokračovat v započatém. Protože jsem ve vaření jinak našla tvůrčí zalíbení, proto, že se cítím lépe na těle i na duši a také proto, že webové stránky Jíme Jinak jsou asi návykové. :-) Chutná mi většina z toho, co si přichystám, ale jsem si jistá, že občas budu s láskou hřešit. :-)

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Podzimní balzám na rty 3x jinak (návod na výrobu)

Dopřejte podzimní péči i vašim rtům. Vyrobte si z přírodních ingrediencí balzámy na rty.

Lilkové půlměsíčky

Lilek nepatří mezi zeleninu, kterou bychom jedli každý den, ale když se objeví na zahradě nebo v bio bedýnce, je škoda ho nevyužít. Právě z lilku si můžete...

Zahrada v září a říjnu – děláme zásoby na zimu

Září i říjen jsou ve znamení uskladňování ovoce a zeleniny. Tento rok je to dost o kličkování mezi dešti. Jsem moc ráda, že jsme za ty roky půdu přeměnili ...

Beluga na švestkách

Podzim se blíží a já si konečně začínám užívat jeho plodů a barev. Pokud máte rádi zajímavé a nezvyklé kontrasty chutí, určitě vyzkoušejte.
38
3

Veganské kkwarigochu-jjim jinak

Pikantní a voňavý pokrm inspirovaný korejským receptem, který je skvělý k rýži, těstovinám nebo třeba jako náplň do placek, záleží pouze na vaší fantazii a...

Plněná zapečená rýže

Zapečené hromádky rýže plné lahodné náplně – kdo by odolal? Křupavý povrch rýže a měkká náplň u nás měly uspěch. Jednoduchý recept z dostupných ingre...