Domů > O nás > Pochvaly

Za týden co jíme jinak o čtyři kila méně

Merci 72: Krásné ráno děvčata. Chtěla bych Vám mockrát poděkovat za nádherný víkendový seminář na Sázavě. Bylo to úžasné a navíc po víkendu jsem měla v sobě úplně jinou novou energii. Najednou pro mě není problém udělat vše tak jak má být. Uvařit na snídani miso polévku i kaši a na oběd celé a kompletní jídlo a večeře to už je to nejjednodušší. Ejhle ono to přece nic není. Tak kde byla předtím chyba? Že by to byla i ta nechuť z mé strany, která byla jen dobře skrytá? Na kurzu jsme se celá rodina přesvědčili, že zdravé jídlo může být i dobré :-)). Jaký zázrak!?! A navíc je nám všem podstatně lépe. Já mám za týden co jíme jinak o čtyři kila méně, partner už přestává mít to tatínkovské bříško, Vítečkovi postupně mizí ekzém na puse a i ten nejstarší syn si ráno místo cereálií řekne o polévku a chválí si to. Takže hurááááá a určitě se teď už tak lehce nevzdáme. Máme před sebou totiž tu nejlepší motivaci a tou je zdraví celé rodiny.

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

147
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Podzimní mooncake

Mooncake, který voní podzimem, díky koření, jablíčku a ořechům. Perfektní na relax u čaje.

Dýňová pěna

Lehká, hladká a hedvábná pomazánka, kterou můžete použít na chleba, do placek nebo třeba jako dip k pečené zelenině.

Cizrna na houbách

Konečně začala skutečná houbařská sezóna. Pokud už nevíte, kam byste čerstvé hřiby přidali, vyzkoušejte cizrnu na houbách po našem. Náramná dobrota!

Jablečné mousse se skořicí

Jednoduché, rychlé, bez cukru a vajec, přitom krásně sladké. Ve chvíli, kdy je chuť na něco sladkého, máte tento osvěžující dezert hned po ruce. Příprava j...

Farinata di ceci se zeleninou

Farinata di ceci je autentická a originální italská street food pochoutka. Vždycky výborná a obohacená o letní zeleninku.