Domů > O nás > Pochvaly

Začala jsem milovat vaření díky JJ

Alena M. K.: Evi, moooc děkuji za kurz, týden po týdnu jsem sledovala tak trochu jak z rychlíku, ale i přesto mi to v mnohém pomohlo, nakoplo mě to tím lepším směrem a přidalo na sebevědomí při vaření. Naprosto bez problému jsem přestala pít kafe, stačilo ochutnat Chico a hotovo. Hodně jsem omezila sladkosti, teda spíše velmi výrazně. Za uzeninami myslím, že můžu udělat téměř tlustou čáru a další a další pozitiva. Vařit dle JJ mě prostě baví (dříve jsem vaření nesnášela). Je to přesně to, co cítím, že mi sedí, chutná mi to a největší radost mám vždy, když chutná i dětem. Manžel tzv. “sežere” vše, takže nemá problém ani s jídelníčkem dle JJ. Zhubnout jsem nepotřebovala, myslím, že jsem ani nezhubla, ale nevážím se. Všechno vyběhám. Spíše mám období, kdy musím na jídle přidat, abych nehubla příliš, což si myslím, že Vaše strava pohlídá, aby to bylo pěkně v rovnováze. Ještě budu muset pořešit svou výživu s ohledem na svoji sportovní výkonnost a bude to úplně super. Nechci při závodech a kvalitních trénincích brát nějakou chemii (gely atd.), proto bych to ráda řešila nějakou přirozeně vyváženou stravou, což určitě taky jde. :-))) Děkuji že jsem kdysi náhodou objevila stránky JJ. Moc si vaší práce vážím a jsem ráda, že jste. Díky.

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Zahřívající pohankové rizoto s řepou a dýní

Potřebujete se zahřát! Připravte si rizoto z pohanky, červené řepy a dýně – recept plný zdravých surovin a lahodných chutí. S tímto receptem si rychl...
107
1

Nastává zimní Slunovrat – moc temných sil vrcholí. Jak slavíte Kračun?

Víte, proč naši předci házeli hrách na zeď? A jaké další zvyky prováděli, když přišel zimní Slunovrat a začátek astrologické zimy? Proč byl tento den pro n...

Vánoční dýňová polévka

Tenhle dýňový krém má krásnou barvu a úžasnou vánoční vůni. Skvěle se hodí pro sváteční chvíle a určitě bude chutnat i vašim hostům. Je s ní minimum práce ...

Nejlepší zdroje bílkovin pro zdravé ledviny

Ledviny hrají zásadní roli v udržování celkové rovnováhy organismu. Co ve stravě potřebují, aby nám mohly co nejdéle dobře sloužit? V článku si posvítíme n...
304
15

12 vánočních nocí: Posvátná tradice živá i v dnešní době

Zajímá vás tajemná tradice dvanácti vánočních nocí spojující pohanské zvyky, přírodní cykly a duchovní praxi? Přečtěte si o propojení minulosti, přítomnost...
29
4

Když okurka otevře dveře do dětství

Povídání o pozornosti, jídle a duši. Občas stačí jediná chuť a otevře se v nás něco, co bylo roky zavřené.