Pstoklask: Absolutně luxusní koprovka, po které mě (konečně!) nebolí břicho! Chuťově k nerozeznání od “pravé” koprové omáčky. Moc děkuji.
PS: Chceš dobít své životní baterie?
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !
Pstoklask: Absolutně luxusní koprovka, po které mě (konečně!) nebolí břicho! Chuťově k nerozeznání od “pravé” koprové omáčky. Moc děkuji.
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !
Ahoj Jani, máme radost, že ti sekaná tak chutná! ♥️ Pokud si jí chceš udělat i na druhý den, tak doporučujeme obsah zeleniny snížit na minimum, např. jen cibuli, česnek, bylinky. A připravit si k ní pak čerstvou zeleninovou přílohu. A stejně tak, pokud by ti zbyla i takto připravená s více zeleniny. https://www.jimejinak.cz/ktera-jidla-muzeme-ohrivat-a-jak-to-udelat-zdrave/
Péti, to nás moc mrzí, že ne na vše se to vztahovalo, respektive dnes už bohužel sleva neplatí, tak to ani nejde nijak ošetřit zpětně. Objednala jsi něco jiného nakonec?
Komentáře
Děkuji moc za tento hrozně moc dobrý recept na koprovku, já jsem si třeba našla recept na klasickou koprovou omáčku, ale bohužel v tom něco chybělo, co u vás ne :) Takže asi příště zkombinuji recepty, aby z toho vznikla ta nejlepší koprovka na světě