Domů > O nás > Pochvaly

Alergie a průjmy mizí (Andrea)

Andrea: Zdravím všechny a přeji krásný večer 🌞 Zahájila jsem kurz podle jídelníčku až dnes, zatím jsem spokojená, jídlo mi chutná a naučila jsem se spoustu nových receptů a užitečných rad, které uplatňuji ve stravě už týden .. Miso polévku jsem moc neznala a teď ji snídám a i někdy večeřím😃 Když nestíhám vařit, dám si půst a sleduji to na zlepšení mé letité alergie a častých průjmů, pomalu to mizí a cítím se lépe. Maso mi nechybí, jen ryby a sýry, ty úplně miluji, snad není tak těžké připravit veganský sýr…nikdy jsem to nezkoušela .. včera jsem zvládla vyrobit seitan a už jsem pekla i kváskový chléb .. to vše díky vašim receptům a pickles dělám taky .. takže velké změny😃 Snad vydržím i nadále, už mám kilo dole a to teprve začínám kurz!

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Vánoční dýňové tiramisu

Jednoduchý, zdravý a rychlý dezert, který svou chutí připomíná klasické italské tiramisu.

12x inspirace na zdravé Štědrovečení menu: polévku i hlavní chod

Smažená ryba a tučný bramborový salát. To je česká Štědrovečerní klasika. Chcete letos ulevit svému trávení a zkusit zdravější verzi? Poradíme vám, jak na ...

Mrkvové těsto na 4 způsoby: Je libo mrkvánky?

Čtyři způsoby, jak pokaždé jinak využít jedno těsto v kuchyni – včetně vánočního cukroví. Toto těsto je přirozeně nasládlé díky mrkvi, z pouhých 5 ingredie...
49
19

Vosí hnízda (bez lepku, raw)

Tyto bezlepkové ořechové úlky nebo také hnízda jsou moje oblíbené cukroví. Jsou totiž hotové během pár minut a to i na Štědrý den, a navíc zcela bez použit...
41
15

Hrozinkový svařák bez cukru pro dospělé

Kamarádky na vánoční besídce dostaly chuť na svařák. Víno bylo, ale bez cukru jim nechutnal. Jenže cukr do něj nechtěly. Tak jsme vyzkoušeli připravit svař...

Vánoční bábovka

Tuto bábovku jsem nazvala vánoční, protože chuť oříšků a koření mě hned navedla na Vánoce. Můžete si ji samozřejmě upéct kdykoliv, jako pohoštění pro hosty...