Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Co dokáže jídlo – přednáška v Plzni

Plzeňáci, těšte se, vaše přání na akci ve vašem regionu se vyplnilo. V sobotu 8.3. se můžeme potkat na 3. Večeru pro tělo a duši. Na programu je přednáška o tom, co dokáže jídlo, diskuse na toto téma, zdravá večeře a koncert. Skvělá příležitost dobře se najíst a seznámit s lidmi podobného ražení.

03_Kacaba_celo_-_big

Alena Krejčová a Martin Falátek organizují toto zajímavé setkání již potřetí. “Večery pro tělo i duši aneb jde to bez cukru, umělých látek, liposukce a podobných věcí?” jsou příjemné komorní akce, kde můžete potkat prima lidi s podobnými názory. Koneckonců, přijďte si to ověřit :-) 

Kdy

8. 3. 2014    od  16:00 do  22:00

Kde

Restaurace a kavárna Kačaba – Prokopova 17, Plzeň

Restaurace se nachází 10 minut chůze od autobusového i vlakového nádraží.

Program 

 

16:00 – 18:00  Eva Cikrytová (www.jimejinak.cz)  přednáška ” Co dokáže jídlo”

Povíme vám, co dokáže jídlo

  • 1 hodinu bude přednáška, 1 hodina je určena na Vaše dotazy
  • obsah přednášky: strava v těhotenství, léčení pomocí stravy, stravování dětí, hubnutí 
  • přednáška bude postavena na vlastní zkušenosti  s těmito všemi záležitostmi a je vhodná i pro ty, kdo o našem systému stravování nic nevědí nebo ty, kdo pochybují o tom, že jídlo by mohlo mít až takový vliv
  • a pozor – možná přijde i Helča!

18:00 – 19:00  Zdravá večeře

  • v plánu jsou karbanátky z červené fazole, celozrnná rýže, smažená mrkev, dušený květák, sojová tatarská omáčka, pickles

19:00 – 20:00  Koncert

  •  Jan Esterle – varhany
  •  Hanka Pumrová – zobcová a příčná flétna

20:00 – 22:00 Volný program, seznamování, povídání

 

Kontakt 

Alena Krejčová a Martin Falátek, email: veceryproradost@gmail.com, tel.: 777 306 760

Rezervace

Pro účast je nutné si svoje místo rezervovat na emailu veceryproradost@gmail.com. Prosíme o potvrzení účasti do 3. 3. především z důvodu zajištění večeře.

Cena

250 Kč na osobu ( v ceně je přednáška, večeře a koncert)

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

Členové Klubu Jíme Jinak mají slevu 100 Kč, za celý večer tedy zaplatí pouze 150 Kč (z ceny nelze odečítat večeři, přednášku nebo koncert, je to konečná cena).  Pro její uplatnění uveďte při rezervaci heslo uvedené v sekci Výhody pro členy.

 

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Tak to bych se taky hned zúčastnila, ale 7.-9.3.jsem zrovna na kurzu opačným směrem od nás (jsme mezi Prahou a Plzni, nebo lépe Berounem a Plzni) a tenhle kurz je u Prahy. Takže to bych uz nakombinovat nestihla, ještě kdyby nebylo to kojeňátko tak možná, to je Škoda :-0 no třeba někdy příště…. Je skvělé, že jste tak akční, Evi, a jestli dorazi s malým i Helča, tak to vůbec ;-)

Všechno by šlo až na tohle : Restaurace se nachází 10 minut chůze od autobusového i vlakového nádraží. Od vlakáče, to by tak asi odpovídalo, ale od centrálního autobusového se to dá pěkně šlapat, to 10 minut nebude :-) . Ale určitě tam jede nějaký trolejbus z autobusového nádraží .

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

20
13

A přiber, jsi moc hubená, není na tobě nic hezkýho

Tuhle větu jsme nedávno slyšeli na letišti, kde se loučila odlétající rodina se svými příbuznými. Pravil tak postarší a velmi objemný pán s obrovským břich...

Sušené bezinky – superfoods i přírodní lék

Sušené bezinky jsou bezvadná první pomoc při migréně, nachlazení, silném průjmu, bolestech, zánětech a mnoha dalších potížích. Můžete z nich udělat čaj, kl...
klub
6

Jak na kvasinkovou infekci

Kvasinky jsou normální součástí střevní mikroflóry, problém nastává, když se nadměrně přemnoží a začnou způsobovat potíže jako jsou plesnivé nehty, gynekol...

Sladké “tvarohové” knedlíky s ovocem (bez lepku)

Jakmile začne ovoce, děláme je často. Jsou rychlé, krásně drží a moc dobré. Tvarohové sladké knedlíky jsou naše česká klasika. My je děláme v naší zdravé v...

Japonský špenátový salát Hourensou no goma-ae

Jednoduchý a zdravý recept pro milovníky japonské kuchyně.
5
4

Češi propadli domácím limonádám

Okurková, levandulová, jahodová… Nabízí je už skoro každá restaurace a hospoda. “Domácím” limonádám jsme zcela propadli. Představujete si...