
PS: Co vařit v zimě pro dobítí svých životních baterií?
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !
tak, tak, jak píše Evička: užívat si, ale s mírou s Mírou…
měrný Bob
Zdeni,vůbec si recept nezprznila, naopak. Je vždy perfektní, když si každý člověk upraví recept podle sebe. To je jen chválihodne. Takže palec nahoru,máš to perfektní.👍😍
Dnes jsem hledala nějaký recept, jak spotřebovat zbytek rýže natural. Zaujal mě tento a i když jsem neměla některé suroviny, zkusila jsem improvizovat🤭. Místo čínského zelí jsem dala květák, přidala jsem poměrně štědrou dávku strouhaného zázvoru, shiitake houbičky a rýži jsem přidala rovnou, aby se trochu rozvařila. Před koncem jsem ještě přidala krájené jidášovo ucho a posypala jsem koriandrovými výhonky. Bylo z toho moc dobré, pálivé rizoto. Děkuji za inspiraci a zároveň se omlouvám za prznění receptu 🤭. Určitě jsem nedělala naposled a příště se pokusím recept dodržet.😊
Jsem vždycky prestastna když má recept úspěch, díky moc
díky moc Vierko, ta tvá jídla se servírují úplně sama ❤️
Komentáře
Je to jen trochu pozměněný recept z jj – jakákoliv uvařená obilovina, jakákoliv uvařená luštěnina, syrová zelenina, mohou tam být semínka, ořechy, bylinky, nějaké pojivo, koření….na povrchu poleva: 5 lžic domácí kečup, 2 lžíce BIO rýžový sirup, 2 lžíce balsamico. Potřeme a pečeme. Moc se k tomu hodily fazolové lusky z vlastní zahrádky – oblanširované a orestované na ghí (může být na olej) a trochu posolené.
Recept se nezobrazuje, jen fotka :(