Domů > Klub Jíme Jinak > Vaření

Dubajská čokoláda jinak

Uvařeno
bez lepku
bez cukru

Čokoládu Dubaj asi není třeba představovat. Tato čokoláda si díky exkluzivní směsi ingrediencí podmanila i ty nejnáročnější jazýčky a nyní je vyhledávaná a velmi atraktivní.  Veganská, bezlepková verze bez cukru?! Ano, jde to. A je vynikající!

Na první pokus jsem s Jíme Jinak sekla po týdnu. Ale po pěti letech jsem zjistila, že se z postele ráno hrabu jako st...

Přístupné členům klubu Jíme Jinak

Prozkoumat Klub

Členové Klubu mají na Jíme Jinak prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Jak začít s Jíme Jinak?
Naskoč do kurzu zdarma. Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví!
Chci začít

PS: Přemýšlíš, co uvařit pro lepší postavu?

Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Ráda bych ukázala lidem, že veganská strava není jednotvárná, nudná a chudá, jak si bohužel mnoho lidí myslí. Jídlo pro mě má být zdravé a ne jednotvárné, skoro nemocniční. Mé recepty jsou určeny pro ty, kterým vaření z kvalitních ingrediencí, přináší radost, pro ty, co se nebojí experimentovat a chtějí poznat nové chutě, pro ty, pro ty co si rádi u sporáku hrají, pro ty co nepotřebují zasytit jen žaludek, pro ty co si najdou čas pro sebe i svojí rodinu a nebojí se do vaření investovat trochu času. Jste připraveni opustit vaší komfortní zónu? PS. Všechny fotografie v mých článcích a receptech jsou moje, nejsou stáhnuté z jiných webů, jsou to fotky jídel, které jsem připravila a fotila osobně.

21 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Klub
jarnik2
4. 4. 2025
však to já nez...
Klub
lenka.krupinda
31. 3. 2025
Vierko vypada t...
Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Cizrnové mlsání

Dezert plný zdravých ingrediencí – cizrna, arašídové máslo a hořká čokoláda. Bezlepkové  veganské mlsání, které si zamilujete!

Ladu jinak

Ladu je výborná bezlepková sladkost, která vás jistě potěší svou rychlou přípravou a také variabilitou. Můžete do něj přidat třeba rozinky, karob a nebo ka...

Pralinky Baci perugina jinak

Připravte si netradiční verzi slavné italské pochoutky! Baci Perugina, ale úplně jinak – místo cukru a másla použijete cizrnu, datlový koncentrát a kakao. ...

Plněné datlové kuličky

Naučte se připravit lahodné plněné datle s kokosem a čokoládou! Originální recept, kterým si zaručeně získáte srdce všech milovníků sladkostí. Skvělá alter...

Čoko piškoty s náplní (bezlepkové)

Tyto čoko piškoty jsou skvělým příkladem, že i konveční sladkosti jdou vyrobit doma. Dokonce bez cukru, vajec, mléka i lepku. Nejen děti z nich budou nadše...

Bezlepkoví ježečci

Rychlé a jednoduché na přípravu. Přesně takové je toto cukroví, které je bez lepku, mléka i cukru. Do výroby těchto ježečků můžete zapojit i děti a nebo ji...