Domů > O nás > Pochvaly

Hlavní je ten pocit, jak se po kurzu cítím!

Alko: Splaskla jsem přes prsa o 6 cm, v pase o 7 cm a přes boky o 4 cm. O kolik kg jsem lehčí nevím, nemám váhu – to není to, co bych potřebovala vědět. Hlavní je pocit a pohled do zrcadla. Takže děkuji za inspiraci ve vaření. Hlavně recepty na polévky a saláty mě zaujaly. Přibude v mém jídelníčku několik nových druhů zeleniny a luštěnin.

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Horská čočka na smetaně

Lehce pikantí a přesto krémová, přesně taková je horská čočka na smetaně. Lze nakombinovat s různými obilovinami, ale také s plackami či těstovinou. Zahřej...

Třené cukroví

Hledáte na poslední chvíli rychlé a jednoduché cukroví? Potom zkuste toto třené cukroví. Příprava zabere chvilku a taktéž pečení. Pak už je jen na vás, jes...

Jídlo versus stres: Nejdřív zklidni mysl.

Často si myslíme, že zdravotní potíže, nadváha nebo chronická únava vznikají hlavně kvůli „nesprávnému stravování“. Jen málokdo si ale všimne druhé části p...

Lískooříškové kuličky bez lepku

Cukroví na poslední chvíli a nebo třeba mlska k odpolednímu šálku čaje? Oboje skvěle tyto lískooříškové kuličky splňují.
15
30

Už máte vánoční stromeček? Poradíme, jak se o něj starat, aby co nejdéle vydržel

Bez stromečku nebo ozdobené větve si neumíme Vánoce vůbec představit. Poradíme vám, jak se správně o stromeček starat, aby vám vydržel co nejdéle.

Portobello katsu kari

Masité klobouky velkých žampionů se na tento pokrm velmi hodí. Je to takový fusion recept. Japonská kuchyně se zde snoubí s indickou a také s naší fantazií...